افسردگی شدید گرفتم هیچ وقت خوشی ندیدم تو زندگیم خانوادم باهام بد بودن برادر و خواهرم رو دوست داشتن چون اونا خوشکل بودن و من زشت بودم عاشق شدم چون زیبا نبودم رفت زورکی عقدم کردن خواهر شوهرم خیلی قشنگیه خیلی مث عروسک و با پسر مورد علاقش ازدواج کرده یه عروسی سه روز پیش گرفتن که صداش همه جا پیچید خیلی خرج کرده بودن خانواده شوهرش پولدارن خیلی همه میزنن تو سر من خواهر شوهرمه خانواده همسرم حاضر نیستن برا من عروسی بگیرن میدونید آدم زشت بدبخته از این دنیا و آدماش متنفرم انصاف نیست خواهر شوهرم همه چی داشته باشه خدا جون پس من چی هدفت چی بود که منو آفریدی خواستی فقط عذابم بدی کاش زیبا بودم فقط کمی اگر یکم زیبا بودم مگه به کجای خدا بر میخورد؟ انگیزه ای برای ادامه زندگی ندارم تا حالا کسی نازمو نکشیده نامزدمم همش قهر میکنع باید نازشو بکشم خستم از لحاظ روحی خستم از اینکه تنهایی زندگیمو به دوش کشیدم اما دخترای خوشگل همیشه نازشونو میکشن متنفرم ازت خدا یه زندگی به من یکی بدهکاری دلم میخواد فرار کنم برم جایی که کسی نباشه
نگو عزیزم اینجوری توروخدا اخه قشنگی معنی نداره ادم باید انسانیت و ادب و شعورداشته باشه بخدا تمام دنیا بدبختن و مشکل دارن گرفتارن اونایی هم که مافک میکنیم خوشن نه نیستم فقط ما ظاهرشون رو میبینیم بخدا من الان واسه ۲۰ میلیون بدهکاری ابروم درخطره به هردری هم میزنم درست نمیشه به قران دارم دیونه میشم
حال الانتو میفهمم از این حرفا خودمم خوشم نمیاد ولی ب این فکر کن ی خانواده ای داری یکی تو زندگیت هست ...
خانوادع اصلا ندارم مادرم پدرم مثلا میگفتم کنکور دارم به برادرم بگید سنتور نزنه بابام میگفت تو حسودیت میشه برادرت خوشگله از هر چی آدم خوشکل وخوشبختع بیزارم زشتیم باعث بدبختیمه من تمام نقایص پدر و مادرمو به. ارث بردم خیلی زور داره
والا بلد نیستم میشه ی کم راهنماییم کنین ممنونم بخاطر خدا
برو تو کار ارز دیجیتال هستن این ارزا که همه رفتن خریدن ومیفذوشن به سری ایردراپ داره رایگان ارز میده بعد میتونی بفروشی بزن یوتیوب دریافت رایگان ارز دیجیتال