2777
2789
عنوان

حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 27 پست
خانوادع اصلا ندارم مادرم  پدرم مثلا میگفتم کنکور دارم به برادرم بگید سنتور نزنه بابام می‌گفت تو ...

ب گذشته فکر نکن حسم میگه قیافت انقدرام بد نیس حالا بیخیال اینا ب جای زیبایی ظاهری ب فکر ی مهارتی چیزی باش ک بتونی بهش افتخار کنی ن قیافه ک دست خودت نبوده اگه ب انتخاب خودمون بود ک بهترین قیافه رو انتخاب میکردیم منم قیافه معمولیه ی موقعهایی حالم مثل تو میشه همه خوشگل نیستن ک نمونش خودمو خیلیای دیگ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب گذشته فکر نکن حسم میگه قیافت انقدرام بد نیس حالا بیخیال اینا ب جای زیبایی ظاهری ب فکر ی مهارتی چیز ...

می‌دونی چون من خیلی چیزا تو زندگیم برمیگشت به اینکه زیبا نبودم و اتفاقات ناراحت کننده برام می فتاد آدم سخت کوشیم هدفم ثروت مند شدنه و عاشق یاد گرفتن چیزای جدیدم

چقدر ما زنای ایرانی بدبختیم

اره بخدا دوتا بچه دارم شوهرم هزاران هزار بار جلو چشمم بهم خیانت کرده وداره میکنه این دفعه اخری بادوست خودم دوس شد منم قهرکردم رفتم خونه مادرم و حق طلاق رو ازش گرفتم اما اخه چه فایده ای برا من داره

می‌دونی چون من خیلی چیزا تو زندگیم برمیگشت به اینکه زیبا نبودم و اتفاقات ناراحت کننده برام می ...

انقد نگو زشتم زیبا نیستم حداقل بگو معمولیم قطعا اینطوری ک میگی نیست وگرنه نامزد نداشتی حالا تو چی از اینده خواهر شوهرت میدونی؟فکر میکنی همیشه همینطوریه؟ادم بدون مشکل دیدی اصلا؟خب دیگ تو هدف داری ب هدفات فکر کن تو اصلا برو قبل عمل یا بدون ارایش سلبریتارو رو ببین چجورین 

همین که نامزدت با وجود دیدن خواهر خوشگلش نو رو انتخاب کرده یعنی خوبی. دماغت رو عمل کنی فکر کنم اعتماد به نفست برگرده. من دختری هام عینکی بودم با نمره چشم بالا. از وقتی چشمم رو عمل کردم و دیگه عینک نزدم واقعا اعتماد به نفسم بیشتر شده.... تقصیر خانواده ات هست که بهت تلقین کردن زشتی... الان دوتا بچه دارم پسرم زیباست ولی دخترم به خوشگلی پسرم نیست و شبیه شوهرمه دماغش... من نباید به این بچه از همین کوچکی حس بد بدم که برادرت قشنگتره یا... بنظرم روی خودت و استعدادهات و اعتماد به نفست کار کن... وقتی خودت رو بالا ببینی و به خودت اهمیت بدی دیگران هم بهت احترام میذارن... 

همین که نامزدت با وجود دیدن خواهر خوشگلش نو رو انتخاب کرده یعنی خوبی. دماغت رو عمل کنی فکر کنم اعتما ...

اره اگر دماغمو‌ عمل کنم قشنگ تر میشم ولی هرگز نه نامزدم نه خانواده خودم اجازه نمیدن عمل کنم برای همین درس میخوندم که استخدامی قبول شم که نشد