من تاحالا همیشه تهران زندگی کردم اینجا دیپلم گرفتم دارم میرم دانشگاه . اما پدرم اصرار داره بریم شهر خودمون . اونجا پیش خانوادمون باشیم 🥺 حالا احساس میکنم استفاده ی لازم و ازتهران نبردم . هیچوقت پامو تاحالا بیرون نذاشتم هیچ جا نرفتم 😢😢 هیچ دوستی پیدا نکردم نرفتم یه هنری یادبگیرم بجز دیپلم و کلاس زبان که همه جا هست چه استفاده ای ازینجا کردم ؟ لااقل اینجا شوهر نکردم که همینجا بمونم حالا برم تواون شهرستان چه کنم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!😢🥺🥺🥺😒😒😑😑😓😓😭😭😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم با مامانم اینا دعوا میکنم چرا شونزده سال پیش اومدیم تهران نموندیم شهر قشنگ خودمون😐
بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
جایی ک ب دنیا اومدمه هرچی باشه از همه جا بیشتر دوسش دارم.♥ البته همه چی داره
بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
اینکه پاساژ و تفریحات و رستوران و.... من از تهران فقط بازار و موزه ها و چندتا پارک رفتم . ولی پاساژ نه چون هیچ پدری هانوادشو نمیبره پاساژ پولاش خرج بشه😂😂😂😂🤣🤣🤣