2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟🥺😢😭😭

165 بازدید | 15 پست

من تاحالا همیشه تهران زندگی کردم اینجا دیپلم گرفتم دارم میرم دانشگاه . اما پدرم اصرار داره بریم شهر خودمون . اونجا پیش خانوادمون باشیم 🥺 حالا احساس میکنم استفاده ی لازم و ازتهران نبردم . هیچوقت پامو تاحالا بیرون نذاشتم هیچ جا نرفتم 😢😢 هیچ دوستی پیدا نکردم نرفتم یه هنری یادبگیرم بجز دیپلم و کلاس زبان که همه جا هست چه استفاده ای ازینجا کردم ؟ لااقل اینجا شوهر نکردم که همینجا بمونم حالا برم تواون شهرستان چه کنم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!😢🥺🥺🥺😒😒😑😑😓😓😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجا میخوای بری 

منم با مامانم اینا دعوا میکنم چرا شونزده سال پیش اومدیم تهران نموندیم شهر قشنگ خودمون😐

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱

استفاده از تهران یعنی تمام پاساژا خرید کرده باشی

تمام تفریحات تهران رو رفته باشی

اکثر رستوران‌های معروف رو رفته باشی

اگه از تهران استفاده اینجوری نکردی، بری بهتره

لایک ممنوع🙏                                            

استفاده از تهران یعنی تمام پاساژا خرید کرده باشی تمام تفریحات تهران رو رفته باشی اکثر رستوران‌های ...

نه والا من تو این ۲۰ سال نه پاساژ رفتم نه رستوران

شهر قشنگ خودتون چی داره ؟

جایی ک ب دنیا اومدمه هرچی باشه از همه جا بیشتر دوسش دارم.♥ البته همه چی داره  

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
چیو

اینکه پاساژ و تفریحات و رستوران و.... من از تهران فقط بازار و موزه ها و چندتا پارک رفتم . ولی پاساژ نه چون هیچ پدری هانوادشو نمیبره پاساژ پولاش خرج بشه😂😂😂😂🤣🤣🤣

استارتر یادمه یه بار گفتی فرهنگیان قبول شدی 

پس شما باید تهران بمونی دلیلشم اینه که دیپلمتو تهران گرفتی پس فقط تهران میتونی بری سرکار اینو به پدرت بگو 

ببین زمانی که ۴ سال دانشگاهت تموم بشه اونجایی که دیپلم گرفتی همونجا باید بری سرکار