2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 93 پست
تا بیاد ب سن افسوس خوردن برا مادرش برسه و بالغ بشه از لحاظ فکری خییییییلی شب و روز باید بگذرونه من ...

از کامنتتون مشخصه که خیلی حرف مردم براتون مهمه و براساس حرف مردم زندگی میکنید 

تو هر جامعه ای به همه نگاه های بد میشه 

ولی این دلیل نمیشه که چون مردم پشت سر آدم حرف میزنن من تو زندگی ای باشم که توش آسیب میبینم و حرمت من حفظ نمیشه 

این حرف منو همیشه یادتون باشه وقتی که به سن 50 سالگی برسید همیشه افسوس میخورید بابت اینکه به خاطر حرف مردم زندگی کردید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا اینقدر اقایون زمان بارداری خانمها بهشون خیانت میکنن ابله اون بچه ی توئه که تو شکمشه شما چطوری ...

حس میگم از قبل از ازدواج اینکاره بوده ‌ . بارها شده اومدم مچشو بگیرم نشد چون همه مدارکو پاک میکنه. این دفعه خدا خواست دیدم و فهمیدم . 

از کامنتتون مشخصه که خیلی حرف مردم براتون مهمه و براساس حرف مردم زندگی میکنید  تو هر جامعه ای ...

اتفاقن اصصصصلن حرف دیگران برام مهم نیست

و فقط روحیات خودم مهمه و بچم

من بخاطره بچم حاظرم از هرچیزی بگذرم

از کامنتتون مشخصه که خیلی حرف مردم براتون مهمه و براساس حرف مردم زندگی میکنید  تو هر جامعه ای ...

اتفاقن هرکس منو میشناسه میدونه ک اصصصلن اصلن حرف دیگران و طرز فکرشون برام مهم نیست

شمام مثه اینکه اصلن منظوره منو متوجه نشدید

من داره جامعه رو میگم برا بچه 

ببین شما هر حرفیرو میتونی هضم کنی ولی بچه شما حرفا و نگاها و رفتارو نمیتونه هضم کنه و اسیب میبینه

اگر حرفی ب شما زده بشه شما برات مهم نیست ولی برای اون بچه خیلیییی مهمه

بخاطر بچه ها که عمرا میموندم لازمم بود توم اونارو مینداختم بغلش بعد هم طلاق

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
اتفاقن اصصصصلن حرف دیگران برام مهم نیست و فقط روحیات خودم مهمه و بچم من بخاطره بچم حاظرم از هرچیزی ...

این روحیه ی مادری شما قابل تحسینه

ولی بهتون امضا میدم که پشیمون میشید

شاید در آینده از اینکه به خاطر اینکه برای بچه هاتون فدا کاری کردید خوشحال باشید

ولی همیشه یه گوشه ای از قلبتون بابت اینکه میتونستید تو دوران جوونی یه زندگی نرمال داشته باشید میسوزه

به هرحال براتون آرزوی موفقیت دارم و برای بچه هاتون دعا میکنم که همیشه خوشحال و خوشبخت باشن

[QUOTE=216934026]این روحیه ی مادری شما قابل تحسینه ولی بهتون امضا میدم که پشیمون میشید شاید در آینده از اینکه به خا ...[/QUOT

با توجه ب شناختی که از خودم دارم میدونم ک پشیمون نمیشم

بعضی خانوما پا ب سن ک میزارن تازه ب دوران میخان برسن یکم ازاینکه از خودگذشتگی میکردن ناراحت میشن

یا مثلن اگه بچه بزرگ شدو براشون فرزندی نکرد پشیمون میشن از مادرانگی هاشون

و خیلی چیزای دیگه

ولی من با این چیزها ناراحت نمیشم

کلن شخصیت خاصی دارم ک چیزای خاصی همیشه برام مهم و قابل احترام بوده

ممنونم🌻🌻🌻امیدوارم شما هم همیشه دلتون خوش باشه🙏🌻

[QUOTE=216934026]این روحیه ی مادری شما قابل تحسینه ولی بهتون امضا میدم که پشیمون میشید شاید در آینده ...

یعنی میگی بچه ها این انتخابو ازش راضی ان؟ منطورم اینه که اون پدر خوبیه براشون؟ یعنی میگی باید گذشت به روی خودمون نیاریم که طرف فاسده و خیانت کار؟ من واقعا دارم دیوونه میشم. 

اتفاقن اصصصصلن حرف دیگران برام مهم نیست و فقط روحیات خودم مهمه و بچم من بخاطره بچم حاظرم از هرچیزی ...

لطفا راهنمایی و کمک کنین. منم الان دوتا بچه دارم و رسما کاملا متوجه شدم که شوهرم یه آدم فاسد و منحرفه ‌ . یکی ازش ندیدم چندتا دیدم. این رفتارها حتی اگر پنهانی باشه ناخودآگاه روی بچه ها هم تاثیر میزاره و اینکه اخلاقشم خیلی بده . نمیدونم چیکار کنم . از اون طرفم انقد جامعه خرابه که حالا پسرم هیچی . ولی دخترم مسلما بدون پدر خیلی بیشتر آسیب زا  خواهد بود تا پسر . از طرفیم نمیتونم در کنار یه ادم فاسد زندگی‌کنم. میدونم آدم کثیفیه اثبات شده برام ونمیتونم آروم باشم در کمارش و به روم نیارم.  و مشخصه این رفتارهاش هم ادامه داره