2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 93 پست
الان بچه هاتون چند سالشونه؟

عزیزم من پسره ۵ساله دارم و الان سه ماهه باردارم

اصلنم جلوی بچه دعوانمبکنیم(ب جز مورد اخر ک متوجه شد🙈)من درک میکنم خیلی سخته،حتا نمیخای کنارش بخابی و نگاهش کنی و...ولی اگر پشتوانه مالی نداری فعلن ب طلاق فکرنکن

نگران نباش

برای طلاق همیشه وقت هست،اراده کنی هرساعتی میتونی بری درخاست جدایی بدی

ولی اول کمی برا خودت پس انداز درست کن،بزار یکم بچه هات از اب و گل در بیان

اینجا مشورت میگیری ولی میدونی اغلب اینجا چندسالشونه؟؟؟متاهل هستن یا مجرد؟تجربه زندگی‌ با بچه رو دارن؟؟تو چه خانواده ای بزرگ شدن؟ایا انسانیت رو بلد هستن یا نه؟و ....خاهش میکنم بخاطره نظرات احساسی و خام و زودگذره اعضای این سایت زندگی خودتون و بچه هاتونو ب خطر نندازید

عزیزم من پسره ۵ساله دارم و الان سه ماهه باردارم اصلنم جلوی بچه دعوانمبکنیم(ب جز مورد اخر ک متوجه&nb ...

مرسی آره اصلا الان شرایطشو ندارم نه حامی دارم نه پول دارم .طلاقم سوال کردم بدون مدرک خیلی دردسر داره زن بخواد درخواست طلاق بده ‌ . دعوا هم نکردم اصلا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام چیکار کردین 

سلام رفتم پیش مشاور ‌ . بهم گفت که به همسرت بگو که چی شده و بدونه که تو در جریانی. دقیقا گفت چی بگم بهش . گفت اگر نگی بعدا میگه تو توهم زدی . منم بهش گفتم اونم گریه و به غلط کردن افتاد گفت بهم زمان بده جبران کنم. و اینکه گفت هیچ اتفاقی نیافتاد فقط تلفنی بود و طرفو ندیدمو از این حرفا ‌... من هنوز پیش مشاور میرم .شوهرم نیومد هر کاریش کردم . الان ازش متنفرم هیچ حسی بهش ندارم و همچنان گیجم..