2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوان جدا شم بچه هامم بگیرم ازش به نظرتون میشه؟

مدرک جمع کن بگو به شرطی طلاق نمیگیری که حضانت بچه هاتو بهت بده ...بعدش جداشو

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من نمیتونم خیانت اینطوری رو تحمل‌کنم. در حد چت نیست متاسفانه 

یعنی جنسی هست مطمعنی

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰

چرا اینقدر اقایون زمان بارداری خانمها بهشون خیانت میکنن

ابله اون بچه ی توئه که تو شکمشه

شما چطوری فهمیدید؟

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
مسئله اینه من دیگه نمیخوامش‌. قضیه اینه خیانتش این نیست که مثلا عاشق کسی شده باشه و منو نخواد. رفته ...

پشتوانه مالی داری ؟ 

به نظر من بی گدار به آب نزن 

میتونی ازش امتیاز بگیری مثلا تهدید به آبروریزی و امتیاز حق طلاق ( یجورایی باید سرش کلاه بذاری تا با زبون خوش بتونی طلاق بگیری ) 

چون تو دادگاهها با اثبات خیانت هم شما نمیتونی طلاق بگیری 

استارتر خیانت فوق العاده اتفاق بدیه و برای فردی که خیانت دیده، با هیچی نمیشه تدجیهش کرد.توجیهم نداره.

ولی با توجه به اینکه بچه هات پشت سر همن،ممکنه انقدر شکل زندگیتون تغییر کرده تو این دو سال که همه چی دست به دست هم داده که همسرت چنین خطای بزرگی بکنه.

میفهمم چقدر ازش عصبانی هستی ولی باش صحبت کن.قاطعانه.تو موقعیتی قرارش بده که موظف باشه پاسخگو باشه.

و حتما برید پیش زوج درمانگر.

اگر با وجود این کارا،دلت صاف نشد،بعد به جدایی فکر کن.

حق هم داری اگه دلت صاف نشه

ولی چه برای ادامه دادن،چه جدا شدن،حتما از یه زوج درمانگر کمک بگیر

تو واتس اپم فهمیدم . خیلی اتفاقی حالم خیلی بد شد ولی اصلا بهش نگفتم ولی فهمید یه چیزایی فهمیدم. چیزی ...

واقعا نمیتونم چرت بگم که اروم باش و ازین چرت و پرتا ولی متاسفانه بخوایم نخوایم جامعه ی ما مملو شده از این ماجرا گریزی هم ازش نیست،اون زن یا همسر شما یه مدتی باهمن بعدم کات نفر بعدی ،اونا ذره ای به فکر کسی جز لذت خودشون نیستن،چرا شما باید نینی توی شکمتو اعصاب خودتو زندگیتو واسه ی اونا خورد کنی ،فعلا شرایط بارداری شما طوری نیست که بشینی غصه بخوری یه به درک بگو و تمرکز کن رو محبت به دوتا فرزندت 

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

ما زنها چقدر تحت فشار قرار می‌گیریم از یه طرف بچه داری و یه بچه توی شکم به جای اینکه شریک زندگیت کمک احوال و پشتوانه باشه غرور و احساس زن رو هدف قرار میده چقدر ازدواجها پوشالی شده بعضی وقتها آدم با خودش میگه کاش هیچ وقت ازدواج نمی‌کرد.  دوست عزیز امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری 

خب وقتی ک متوجه بشه تو از خیانتش خبر داری میگی شرط موندنم همینه وگرنه وکیل میگیرم و یه لحظه هم نمیم ...

خب من میگم یه راست اینکارو بکنم و بهش نگم در عمل انجام شده قرار بگیره. چون زرنگه مدارکو از بین میبره 

خیانت شوهرت درچه حد یعنی الانم که ب خوبین داره خیانت میکنه بعدشماهچی نمیگی

من در حد چت میدونم وچتهاشو بارها دیدم چرا هزاربار دعوا را انداختم ولی کاریش نمیشه کرد

مامان ۲۲ساله 😊مامان دوتا پسر شیطون🤪