2821
2789

برای نازک بودن هیرویت خیلی خوب جواب میده البته بعد از ۳ماه مصرف‌.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تجربه ی ارزشمند چندین سالمو میخوام در اختیارت بذارم : بی خیالش شو درمان قطعی وجود نداره. خودتو درگیر دارو نکن چون باعث یک بیماری دیگه میشه.‌البته یک ترکیبی هست تشکیل شده از روغن زیتون اصل پرس سرد بوگندو و روغن نارگیل اصل و حنا بارنگ. فقط شاید این ترکیب رو تا وقتی استفاده کنی جواب بده و شایدم به صورت دائم از این محلول جواب بگیری. هرکاری خواستی انجام بده فقط خودتو درگیر دارو های شیمیایی نکن

مزوتراپی کاشت مو ...اینام بی تاثیرن؟

من انجام ندادم ولی شنیدم خیلیا ناراضی بودن فقط درداوره.‌برای کاشت مو برو البته این روش هم امتحان شده و برای بیشتر خانوما جواب نمیده میگن کاندید مناسب کاشت مو نیستید. نمیدونم من کف سرم رو میدیدم و حرص میخوردم افسردگی میگرفتم سعی میکنم شالم رو بکشم جلو که توی نور کف سرم پیدا نباشه. ولی واقعا راه نرفته ای نمونده. الان دیگه کاملا بیخیال شدم. دیگه نمیتونم که خودم رو بکشم. برامم مهم نیست توی نور کم پشتی موهام پیدا باشه یا نه. توی ایران جا نیفتاده وگرنه میرفتم کچل میکردم این چارتا شویدو میخوام چکار. یهو اعصابم خرد شد😅😅

2823
2791
2779
2792