2777
2789
ریزش مو دارین یا خودتون موهاتون کمه؟

نه بابا انقدر موهام خوشگل بود چه رنگی داشت. از زمانی که پریودی هام شروع شد ایناهم شروع کردن به ریختن هرروز دکتر این شهر اون شهر رفتم دانشگاه موهام باز بدتر شد بازم دکترای مختلف، آخرین دکتر فوق العاده بود چه داروهایی داد روزی ۱۳ تا قرص میخوردم به اضافه انواع محلول هایی که باید میزدم در عرض ۲ ماه موهام داشت پرپشت و پرپشت تر میشد انقدر خوشحال بودم که میخواستم بال دربیارم ولی متاسفانه از عوارض داروها دچار یک مریضی بد شدم و این شد که مجبور به قطع داروها شدم و موهام دوباره شروع کرد به ریختن دوباره از رو نرفتم انواع و اقسام محلول های شیمیایی رو امتحان کردم یک کم بهتر شد . طی چند ماه اخیر رو اوردم به داروهای گیاهی، الانم فکر میکنم چون روغن زیتونم بوگندو نیست موهام همچنان داره میریزه. ولی دیگه بی خیالش شدم.یکی از دوستام میگفت من از تو سمج تر توی کل زندگیم ندیدم. الان دیگه وقتش هست واقعا بسپارم به خدا چون راه نرفته ای نمونده برام. فقط خداکنه یکی منو باهمین شویدا قبول کنه برای زندگی مشترک😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا انقدر موهام خوشگل بود چه رنگی داشت. از زمانی که پریودی هام شروع شد ایناهم شروع کردن به ریختن ...

عزیزم ناراحت شدم ایشالا دوباره موهاتون پرپشت بشه من از اول موهام کم بوده

نه بابا انقدر موهام خوشگل بود چه رنگی داشت. از زمانی که پریودی هام شروع شد ایناهم شروع کردن به ریختن ...

من موهام مثل شما کم پشت بود.به شو رم قبل ازدواج گفتم شاید دو ماه دیگه سرم مثل کف دست بشه.گفت بدون مو هم قشنگی.رفتم سر زندگیم.بار دار که شدم ریزش شدید بند اومد و الان دوازده سال میگذره و من هنوز مو دارم.دم موشه ولی واقعا فکر نمی‌کردم این همه سال دوام بیاره

تجربه ی ارزشمند چندین سالمو میخوام در اختیارت بذارم : بی خیالش شو درمان قطعی وجود نداره. خودتو درگیر ...

نتونستی راهی برا پرپشت کردن موهات پیدا کنی؟منم خیلی موهام کم.کف شرم پیداست.همش تو آیینه نگاه میکنم به خورم ناراحت میشم.شما برا کاشت مو نرفتی.؟دیگه به شوهرم گفتم انشاا.. بارداری به سلامت بگذره بعد شیردهی ببر منو برا کاشت.همسرم هیچی نمیگه ولی خودم دلم براش میسوره

نتونستی راهی برا پرپشت کردن موهات پیدا کنی؟منم خیلی موهام کم.کف شرم پیداست.همش تو آیینه نگاه میکنم ب ...

سلام لطفا درخواست دوستیمو قبول کنید. میخوام ی گروه تو تلگرام تشکیل بدم و کارهایی که برای موهامون کردیم رو بنویسیم توش

ان شاء الله موهای شماهم پرپشت بشه😍😍😍

سلام اسی

نمیدونم چی کار کردی

فقط اومدم بگم منم دقیقا مثل تو ام با اینکه نوزده سالمه ولی موهام خیلی کم پشته مخصوصا جلو سرم و کف سرم پیدا میشه

وواین کاملا ارثیه من که به فکر اینم بعد ها کاشت انجام بدم

نمیدونم از ی نفر شنیدم که جواب میده بازم توکل بخدا

نه بابا الان شرایطشو ندارم

عزیزم تحقیق کردی؟

بعد ریزش شما ارثیه؟

هورمونی یا تنبلی نیست؟

وای خیلی میترسم من تنبلی داشته باشم 

بعد عید میخام برم آزمایش 

هر شب فکرم درگیر و تا صب خابم نمیبره از ترس 

عزیزم تحقیق کردی؟بعد ریزش شما ارثیه؟هورمونی یا تنبلی نیست؟وای خیلی میترسم من تنبلی داشته باشم بعد عی ...

اره مال من ارثیه

من موهام از اول کم پشت بوده

اما شما اگه پرپشت بود الان کم پشت شده حتما آزمایش بدید ان شالله که چیز خاصی نیست

من دکتر رفتم بهم ماینوکسیدل داد و ی شامپو اما تاثیر نداشت میگم که مال من ارثیه ولی ان شالله که برای شما درمان داره

اره مال من ارثیهمن موهام از اول کم پشت بودهاما شما اگه پرپشت بود الان کم پشت شده حتما آزمایش بدید ان ...

عزیزم من ریزش ندارم 

فقط تار موهام نازکه ک ارثیه دوس داشتم ضخیم بشه 

الان جدیدا زیر دلم درد دارم 

میترسم تنبلی باشه نمیدونم چیکار کنم 

میگن تنبلی درمان ندار

عزیزم من ریزش ندارم فقط تار موهام نازکه ک ارثیه دوس داشتم ضخیم بشه الان جدیدا زیر دلم درد دارم میترس ...

نمیدونم والا من که راهی پیدا نکردم

شما هم غصه نخور عزیزم ان شالله همه چیز درست میشه