2777
2789

میگه امروز رفته ثبت احوال اسمشو عوض کنه یه فرم اداری بهش دادن که پشت فرم ،فرم اطلاعات شخص متوفی رو زده بود.بهش توجه نکرده بود بعد اومده خونه ظهر خواسته بخوابه یدفعه ای باخودش گفته که دیگه کارش تو این دنیا تموم شده،فک میکنه نشونه قبل از مرگشه.ولی من بهش گفتم همه اینا بخاطر فکر زیاد و اون فرم هم اتفاقی بوده

نمیدونم من که به این چیزا اعتقاد ندارم ولی اون بنده خدا ناامید شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویی🤣منم همچین فکرایی میکنم

بگو من تجربه داشتم

بیش از صد بار

هیچیمم نشده

از همه سالم ترم

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

تو هم راحت باش بگو خدابیامرزتت وصیت کن یچیزی هم به من برسه بهش بگو توبه یادش نره یوقت بعدم گیرم وقت مرگش باشه به هر حال میمیره که حالا امروز یا فردا

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است

نه بابا خیالاته من هرشب قبل خواب احساس می کنم عزرائیل بهم زل زده واسم چش ابرومیاد باخودم فکرمی کنم که کارم تمومه وصبح بیدارنمیشم ولی درکمال تعجب بیدارمیشم😳🤣

نه بابا خیالاته من هرشب قبل خواب احساس می کنم عزرائیل بهم زل زده واسم چش ابرومیاد باخودم فکرمی کنم ک ...

تاپبکای شمارو نشونش یدم بلکه از این فکروخیال دربیاد

بله یه جورایی افسرده و ناامید

خب دیگه.

بخاطر افسردگیشه.افسرده ها همیشه فکر میکنن مرگشون نزدیکه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
2790
2778
2791
2779
2792