2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 115 پست
حقوق رو نمیدن نهایت حق اشتغال

پس بگودونگ خونه مهر باشه 

اینم قبول نکنن خدایی ادم نیستن رد کن برن

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خانوم اینجور نیست. حداقل بابت اشتباهش خسارت مادی پرداخت می‌کنه که طرفش سختی کمتری بکشه

خسارت پرداخت میشه اما خدشه ای که ب روح و روان وارد شده ترمیم نمیشه 

بالاخره عقاید متفاوته 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
پدر من راضی نبود تو عقد بودم میگفت جدا شو حلقه و کت شلوار نخرید براش .مادرش سه سال بعد هم سر کوفت می ...

اره خب واقعا اخلاق خیلی مهمه خواهرم همیشه میگه پولو میشه یجوری یروزی بالاخره بدست آوورد ولی شخصیت رو نه:)

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

یه شوت بزن به نشیمنگاهشون و تمام. به تجربه بهت میگم که پسرا 100 درصد شبیه پدرشون میشن. حتی اون پسری ...

با این حرفت کاملااااااا موافقم. ی زمانی قبول نداشتم ولی ب چشم دیدم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
آخه من میگم اگه ۱۱۴ تا استطاعه باشه، اگه داشته باشه میشه ازش گرفت و تو طلاقنامه هم میشه نوشت بذل نمی ...

به چی اینا دل خوش کردی

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
خسارت پرداخت میشه اما خدشه ای که ب روح و روان وارد شده ترمیم نمیشه  بالاخره عقاید متفاوته  ...

بله ولی قرار نیست کمال گرا باشیم.

این منصفانه نیست بگیم چون روح و روان آسیب دیده پس خسارت مادی مهم نیست.

خیلی هالی که اینا را میگن ادای آدمای روشن فکر را درنمیارن.

خودشون به وقتش می فهمند.

یه زن پشتوانه مالی داشته باشه بهتره.

من اعتقادم اینه خدا بهترین را برا بندش خواسته. وقتی گفته مهریه باید برا زن باشه اونم در حد معقول هیچ حرفی روش نیست

عروس فعلا ندارن جز من دختراشونم میگن که با اینکه سمت دختر بودم ولی همون استطاعه زدن با ۵۰۰ یا ۷۰۰ ت ...

هیچوقت این اشتباه رو نکن کمتر از ۱۰۰تاقبول نکن عندالمطالبه

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
با این حرفت کاملااااااا موافقم. ی زمانی قبول نداشتم ولی ب چشم دیدم

من شوهرم عین پدرشه . برادرم عین پدرمه. دوستم شوهرش با اینکه اصلا با پدرش زندگی نکرده بود و حتی پدرش از نزدیک بچشو نمیشناخت ، همون کارایی رو با دوستم کرد که پدرش با مادرش کرده بود. کلا مردا خیلی ژن شخصیتیشون به پدرشون میره

بله ولی قرار نیست کمال گرا باشیم. این منصفانه نیست بگیم چون روح و روان آسیب دیده پس خسارت مادی مهم ...

خانم محترم نظرها متفاوته از نظر شما مهریه واجبه و از نظر من نه 

پشتوانه مالی من میتونه شغل خودم باشه نه مهریه م

کسی که بهم خیانت کنه از زندگیم خطش میزنم و حتی حاضر نیستم خسارت مالی ازش بگیرم 

ادای روشن فکری نیست عقیده ای که بهش ایمان دارم و یقینا بهش عمل میکنم

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

عزیزم به نظرم قبول نکن یعنی اگه من بودم قبول نمیکردم اخه ۵تاسکه چیه فقط بحث سکه نیست که از الان اینجوری روبدی بهشون فردا تو زندگی سختت میشه فدات شم

میشه برای خونه دارشدنم دعا کنی مهربونم