2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 115 پست
نگا تو مملکت ما همه حقو حقوق قانونی با مرده. تو بگو باشه 5 تا ولی همه حقوق قانونی مثل حق طلاق و حضان ...

یه بابای ببخشید بر نسبت خری دارن که خدا میدونه فقط

چون حساسیت داشته از اول روی جدا شدن پدر و مادر دختر...

بخاطر همین از اول مخالف بوده

حالابخاطر ترسشون که منم مثل مامانم نشم، گفتن استطاعه بدونه گفتنه حق ها

خب همونم ارزش مادی داره ولو‌ کم. پس شما هم مهریه داشتید. 

مخالف تمام و کمال مهریه نیستم 

مخالف مهریه سنگینم 

وگرنه چندتا شاخه گل و یک جلد قرآن از نظرم یه مهریه ایده آله

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بابای ببخشید بر نسبت خری دارن که خدا میدونه فقط چون حساسیت داشته از اول روی جدا شدن پدر و ماد ...

یه شوت بزن به نشیمنگاهشون و تمام. به تجربه بهت میگم که پسرا 100 درصد شبیه پدرشون میشن. حتی اون پسری که مخالف پدرشه و میبینی الان خیلی مهربونه ولی هر چقد سنش بره بالا میشه عین پدرش. این اقا ممکنه حتی بگه با حرفای پدرش موافق نیست ولی صد درصد فردا روز سر هر مساله ای جدایی والدینت میشه چماقی که میزنه تو سرت. ادمایی که اینجوری نرخ تعیین میکنن به درد ازدواج نمبخورن

پدرشون خیلی بدبینه به ازدواج چون پدر مادرمم از هم جدت شدن بدبین شده. و میگن ما طلاق نذاشتیم هیچوقت ...

شمام بگو اگه پسر شما اهل زندگی باشه با مهریه که حق زنه یا حق طلاق دادنم نباید مشکلی داشته باشه،من جای شما بودم با این شدت از بدبینی به هیچ‌وجه با این خانواده وصلت نمی‌کردم عزیزم

اره مهریه زیاد بده  ولی از بس خیانت و.. دیدم مخالف مهریه کمم هستم.

کسی که ذاتش هرزه باشه چه مهریه کم باشه چه زیاد خیانت رو میکنه 

ضامن خوشبختی نیست

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
یه نکته بگم و برم زن های زیادی هستن که با وجودِ داشتن مهریه عندالمطالبه نتونستن هیچ کاری بکنن  ...

آخه من میگم اگه ۱۱۴ تا استطاعه باشه، اگه داشته باشه میشه ازش گرفت و تو طلاقنامه هم میشه نوشت بذل نمیکنم مهریه رو که ارث رسید بهش میشه گرفت.

ولی ۵ تا باشه اگه نداشته باشه هم بازم نمیشه گرفت دیگه