2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 115 پست
دقیقاا  یه نفر اومده بود خواستگاری من می‌گفت هیچی نداره بعد عروسی نگیریم یا مولودی باشه که اون ...

😂😂😂😂بابات عالیهه

این پسرا چ فکری میکنن باخودشون 😑💔

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

😂😂😂😂بابات عالیهه این پسرا چ فکری میکنن باخودشون 😑💔

والا دیگه 🤣🤣 نه چک زدیم نه چون عروس خودش اومد به خونه 😆😆

آخه همه دخترای فامیل ما مهریشون بالای ۱۰۰ تاست فقط عروس عموم که نامزده اوت ۶۰ تا سکه س 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دیگه 🤣🤣 نه چک زدیم نه چون عروس خودش اومد به خونه 😆😆 آخه همه دخترای فامیل ما مهریشون بالای ...

😂💔دقیقا .بخدا آدم شاخ در میاره از اعتماد به سقفشون😑💔

چه جالب یه سقفی دارید برا مهریه 🤔

میگم انگار تو قانون جدید هر چند تا باشه فقط تا یه حدی رو میگن مرد باید بپردازه آره؟

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

😂💔دقیقا .بخدا آدم شاخ در میاره از اعتماد به سقفشون😑💔 چه جالب یه سقفی دارید برا مهریه 🤔 میگم ا ...

نه کلش رو باید پرداخت کنه فقط بالای ۱۱۰ تا زندان نداره 

😂💔دقیقا .بخدا آدم شاخ در میاره از اعتماد به سقفشون😑💔 چه جالب یه سقفی دارید برا مهریه 🤔 میگم ا ...

مثلا ۱۸ سال پیش عروس عموم ۳۱۳ تا سکه مهرشه و به ترتیب ولی کمتر از ۱۰۰ تا وجود نداره 😁

نظر من اینه این کار اصلا خوب نیست خونواده نامزدتت هم اشتباه میکنن همون ۱۱۴ تا عندالمطالبه بزن  ...

عروس فعلا ندارن جز من

دختراشونم میگن که با اینکه سمت دختر بودم ولی همون استطاعه زدن با ۵۰۰ یا ۷۰۰ تا سکه

مثلا ۱۸ سال پیش عروس عموم ۳۱۳ تا سکه مهرشه و به ترتیب ولی کمتر از ۱۰۰ تا وجود نداره 😁

عووو چه دقیقم میدونی😁

واقعا خوبه، چیه ۱۴ تا اخه 

ببین خواهرانه میگم حقاتو بگیر حق تنصیف،کار،تحصیل،حضانت بچه،طلاق هررر طوری شده این حقارو بگیر جهیز ...

تا در مورد این حق ها حرف زدم میگن ما اصلا این چیزارو نداشتیم تو خانوادمون، مخصوصا حق طلاق...