2777
2789
عنوان

مهریه

869 بازدید | 115 پست

بچه ها یه سوال...

کلا اصل قضیه مهریه برای چیه؟

چرا برای دختر مهریه تعیین میکنن؟

اساسش چیه؟

اگه کلا نباشه با کم باشه چه تاثیری برای دختر داره؟

آخه خانواده نامزدم چون هنوز عقد نکردم میگن مهریه ات چون ۱۱۴ تا هست، عندالاستطاعه میزنیم،،،حق طلاق و این حرفارو هم اصلا نه قبول دارن نه رضایت میدن که بگیرم...

منم فکر کردم دیدم مهریه ام چه ۱۱۴ باشه چه ۵ تا عندالمطالبه، اگه نتونه بده، پس یکیش رو هم نمیده،،،

گفتم بزنم ۱۴ تا ، که حسن نیتم رو نشون بدم، ولی لازم قبول نکردن گفتن همینشم ۳۰۰,۴۰۰، میلیون میشه ، گفتن اگه میخوای عندالمطالبه باشه بزن ۵ تا....

حالا نمیدونم قبول کنم یانه...

چون اگه ۱۱۴ تا استطاعه باشه، هیچی به زن تعلق نمیگیره ولی اگه ۵ تا مطالبه باشه، حداقل زن دست خالی نیست... همین مهریه الان شده باعث بحث و ناراحتی...

واسه همین میگم اصلا مهریه نباشه چی میشه ؟

نظر شما چیه؟؟؟

نظر من اینه این کار اصلا خوب نیست خونواده نامزدتت هم اشتباه میکنن

همون ۱۱۴ تا عندالمطالبه بزن 

مهریه دختراشونم اینطوریه؟یااون یکی عروسا

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

اونوقت مهریه چی میخوان ازالان روشن کنن که ریانشه لابدهمه چی هم میخوان تحفه ها  

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خواهرانه میگم حقاتو بگیر

حق تنصیف،کار،تحصیل،حضانت بچه،طلاق

هررر طوری شده این حقارو بگیر

جهیزیه خودتون میدین؟

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

من ب مهریه جهاز سیسمونی چه میدونم هدیه مراسمات مختلف مثل یلدا و عید و عروسی خرج اضافه هیچ اعتقادی ندارم 

مزخرفن 

دو نفر همدیگرو میخوان مثل آدم برن سر خونه زندگیشون نه خودشونو اذیت کنن نه خونواده هارو نهایت یه جشن عقد و ماه عسل

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

تعلق نمیگیره نیست و مهریه به گردنشه و اگر خدایی نکرده خواستین جدا شین باید بده عند مطالبه یعنی یه ساعت بعد عقد میتونی درخواست بدی ولی عند الاستطاعه یعنی اینکه در صورت تمکن مالی بده که جداشدنی تمام حق و حقوقت ر  میگیری

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

ببین خواهرانه میگم حقاتو بگیر حق تنصیف،کار،تحصیل،حضانت بچه،طلاق هررر طوری شده این حقارو بگیر جهیز ...

حق تنصیف اموال متاسفانه فقط وقتی تعلق میگیره که آقا بخواد جدا بشه

نه عزیزم اشتباه نکن بوقتش مهریه پشتوانه میشه واست تو این کشور زن ستیز،تو جامعه ی ما هیچی پشت زن نیست هییییچی،اگه مهریه نمیخوای حتما حتما حق طلاق حق حضانت حق تحصیل حق سکونت و حق خروج از کشور رو بگیر،بگو فقط در این صورت مهریه نمیخوام،قبول کردن که کردن اگه نکردن برن به سلامت اینا آدم نیستن،میخوان برده ببرن یا زن؟از الان دارن بی ارزشت میکنن

خیلی زورداره دارن زرنگی میکنن خب تواین دوره زمونه زندگی برایهمه سخته زیادم‌مهریه کم‌بگیری پسره بعدازمدتی بره هرکاری کنه درجا طلاقتم‌میده توهم ضررکردی و هم‌بیوه شدی باید یه سنگ‌توزندگیت باشه که پسره یکم.حساب ببره مفتی زنش نشو همینها واسه دخترخودشون بهترینومیخوان 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

فقط سیاست میخواد که اموالی در طول زندگی میخرین به اسمت کنه حداقل نصفشو مهریه ت رو هم ۱۱۴ تا بگیر فقط تو زندگیت هیچ کس در مورد اینکه شوهرت رو راضی کردی مالی به اسمت کنه رو نفهمه چون موش میدوون

خیلی زورداره دارن زرنگی میکنن خب تواین دوره زمونه زندگی برایهمه سخته زیادم‌مهریه کم‌بگیری پسره بعداز ...

میگن زنی ک خرج نداره ارج نداره همینه بخدا😐🤝

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

میگن زنی ک خرج نداره ارج نداره همینه بخدا😐🤝

دقیقاا 

یه نفر اومده بود خواستگاری من می‌گفت هیچی نداره بعد عروسی نگیریم یا مولودی باشه که اونم  مطمئنم دبه میکرد هیچی نداره یعنی من توقع طلا نداشته باشم و ..  یا مهریه هم پایین تر از ۱۰۰ تابابامم گفت میخواین یه ماشینم من بخرم بدم به پسرتون

بنداز دور این نامزد رو

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌