2821
2789
عنوان

سفر به کیش

840 بازدید | 29 پست

بچه ها میخوام یه سفر بریم

قیمت هوایی کیش امرو پرسیدم از ۳۵۰۰ به بالا ،،،هتل شایان ۴۶۰۰  

موندم برم کیش یا قشم

میخوام هزینه ش حدود ۱ بشه

اگه خودمون با تور نریم ۳ دختر،،،امنیت داره

کی تنها رفته

کیا قشم یا کیش هستن

یا کلا بی خیال شم اخه دلم یه استراحت توپ میخواد

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اهل طبیعت هستیید قشم بهترین  ولی با ۱ تومن فک نکنم بتونید برید

اگه خودمون بلیت جدا بگیریم،،،و بعد اونجا بریم هتل چطوره

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
برو خوش باش حواستو جمع کن به هر کسی هم اعتماد نکن

رفتنه شما تنها

۳ دختر تنها اوکی

بیشتر میشه همیشه تور به صرفه تره ولی میخوای زنگ بزن به هتل قیمت بگیر 

شما مقایسه کردی

اگه هوایی برید۲ هزینه بیلطتون میشع  حداقل ۲ تومن هم بزارید برای برای هتل و خورد و خوراک و هزین ...

نه با قطار

نفری ۳۷۰ رفت

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792