2777
2789
عنوان

دعا نویس

156 بازدید | 20 پست

من ی ذره مشکل دارم بعد اینجا یکی ار دغا میگف گف مشکلم حل شده قرانی داده دعا من شمارش گرفتم ب نظرتون اعتماد کنم پیام بدم؟،؟؟؟ والا مخم تعطیل شده والا اعتقادی ندارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشکلتو بگو

گفتم دیگه انگار هم خونه ایم  رابطه نیس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اینایی که موکل ندارن از خودشون چرت و پرت میگن و ..

اینایی هم که موکل دارن اصولا جن های بد حاضرن به مردم عادی خدمت کنن و در ازای اون از رمال یه سری کارها میخوان بکنه که کفر و گناه هست و به این جور موکل های کافر و رمال کافر چه اعتمادی میشه کرد..

یکی تعریف میکرد ۲جوون میخواستن جدا شن میرن دعا میگیرن براشون و اینا هلاک هم دیگه میشن.. ولی بعد چند سال اینا بچه ای به دنیا میاد ازشون که پوستشون رو میکنه.. خدا صلاح دیده این زوج از هم جدا شن.. رمال یه کار کرده که نشن.. ولی عاقبت تلخی که انتظارشون رو میکشید به سرشون اومد و اگر جدا میشدن شاید با کسی ازدواج میکردن که بچه های خوب و صالح ازشون دنیا میومده..

یه عده هم هستن مثل نخودکی اصفهانی و بهجت و.. که موکل های مومن حاضرن به اینا خدمت کنن و دعاهای اینا بنا به صلاح و مصلحت دنیا و آخرت ادم هست..که اینجور ادما هم کمتر حاضر میشن دعانویسی و رمالی کنن و وقتشون رو جای عبادت به این کارا بزارن..

اگر یکی مثل بهجت پیدا کردی... مومن..چشم برزخی و..برو..

اگر پیش رمال و کف بین و دعانویس الکی میری وقت و پول و آینده ات رو درگیر این جماعت کافر نکن

اینایی که موکل ندارن از خودشون چرت و پرت میگن و .. اینایی هم که موکل دارن اصولا جن های بد حاضرن به ...

ممنون پس نمیرم

مشکلمم با دارو دکتر حل نشد

برو طب سنتی..

باید تغزیه تون رو کلن عوض کنید..اصلاح مزاج کنید مرغ های هورمونی و ماهی و گوشت گوساله و برنج و هرچی که سردی هست و طبع سرد داره رو حذف کنه

سیاه دانه نیم کوب کن ۱قاشق با یه قاشق عسل طبیعی نه ازینا که شکرن..هر ۸ساعت بخورید

روغن زیتون یا سیاهدانه یا کنجد به کمر زیر شکم و ناحیه خصوصی بزنید

بادکش کردن خون رو به قسمتهای لازم میرسونه که خود پزشک بهتون آموزش میده..حجامت عام و خاص شاید لازم باشه

نخود و نخودچی خیلی خوبه

بوییدن عطرهای طبع گرم

جنسینگ خیلی خوبه

ابگوشت خوبه خورشت هاتو فقط با گوشت گوسفندی بپز

روغن جامد و مایع کمتر استفاده کن بیشتر ابپز یا کبابی باشه همه چی..اگرم توان مالی داری روغن کرمانشاهی اونایی که اصلا تهیه کن و جای روغن از اون استفاده کن و رو برنج هم بریز

کشمش خیلی خوبه

پیاده روی و ورزش خیلی تاثیر داره

برید باشگاه

امواج گوشی و وای فای مضر ..

استرس مضر.. اصلا بهش نگو که تمایل داری که استرس بگیره و فکر اینکه مبادا نتونه حتی اگر هم بتونه تاثیر منفی بزاره.. توام وانمود که اکی نیستی و میخوای درمان کنی.. اتفاقا کمک میکنه هر دو بدنتون به حالت قبل برگرده و سموم بدن دفع بشه و نرمال بشید

برو طب سنتی.. باید تغزیه تون رو کلن عوض کنید..اصلاح مزاج کنید مرغ های هورمونی و ماهی و گوشت گوساله ...

خیلی ممنون خیلی کامل توضیح دادین