2821
2789
عنوان

روز16بعداز hcg

159 بازدید | 33 پست

سلام عزیزان من سیکلام مرتب 26 روزست همیشه

الان 27 سیکلم و 16 روز از آمپول آزادسازیم میگذره روز 11 یه بیبی زدم منفی بود الان بنظر شما باردارم یا منتفیه؟ 

معمولا توسیکلای منظم چندروز بعداز آزادسازی باید پریود بیاد؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من چی بگم که دو هفته از پریودم گذشته اینقدر بی بی چک زدم منفی بوده خسته شدم. فقط این ماه واکسن زدم. ...

عزیزم بعداز واکسن خیلیا عقب میندازن پریودو... 

شما هم آزادسازی زدین؟ 

عزیزم بعداز واکسن خیلیا عقب میندازن پریودو...  شما هم آزادسازی زدین؟

نه. ولی دیگه چقدر عقب میندازن  دو هفته بیشتره. همه برنامه های زندگیم بهم ریخته. یک سفر نمیتونم برم. هر لحظه میگم الان میشم

نه. ولی دیگه چقدر عقب میندازن   دو هفته بیشتره. همه برنامه های زندگیم بهم ریخته. یک سفر نمیتون ...

والا دوهفته فکر کنم زیاده آزمایش خون بدین بعضی موقعها بیبی چکا بازی در میارن اگه آز منیی بود قاعده آوربخورین بیاد

والا دوهفته فکر کنم زیاده آزمایش خون بدین بعضی موقعها بیبی چکا بازی در میارن اگه آز منیی بود قاعده آ ...

دارم روانی میشم. متاسفانه من نمیتونم زیاد آزمایش خون بدم حالم بد میشه چند ماه پیش که دادم داشتم به کما میرفتم خیلی حالم بد شد

دوستان کس دیگه ای نبود تجربه از آمپول آزادسازی داشته باشه؟! 

منم زدم خانومی. منم الان  روز 12 ام زدم الان 15 روزه گدشته . دوروز هم از پریودم چون 26 روزه اس دوره ام . امروز بی بی زدم ولی هالش کمرنگ 

منم زدم خانومی. منم الان  روز 12 ام زدم الان 15 روزه گدشته . دوروز هم از پریودم چون 26 روزه اس ...

وااای شرایطمون مث همه تقریبا... 

همینکه هاله داره جای امیدواری هست دوروز دیگه بزنین انشالله پررنگتر میشه

اینم بی بی چک امروزم ولی بعد ده دقیقه هالع انداخت مم نکنه اشتباه بشه. 

ببین الان دیگه اثر آمپول کاملا رفته واگر منفی بودی هیییچ خطی نمیفتاد.. وپریود میشدی. 

مطم)ئن باش مثبته..مبارکت باشه

مرسی گلم . نمیدونم والا موندم چند روزم منتظر باشم بعد برم . شما بی بی نزدی؟

من 11 روز بعدازآمپول بیبی زدم بعد از یه ربع هاله خییییییلی کمرنگ انداخت مدیکوربود چون مثبت کاذب زیاد دیدم ازش بهش اعتنا نکردم. 

ودیگه هم بیبی نزدم ترسیدم... 

ولی امروز 27 سیکلمه باید دیروز میشدم و16روزازآمپولم گذشته.. میترسم بیبی بزنم