2777
2789
عنوان

خنده دار ترین اتفاقات مرگ عزیز

1900 بازدید | 29 پست

تو مراسم بودیم خیلی خیلی بچه بودم داشتم با دوستم بازی میکردم که دیدم به یه دوستم شیرینی دادن دوستم خورد خوشمزه بود میخواست یکی دیگه بره برداره داشت برمیداشت دستش میخوره شیرینی ها میخوره تو سر فامیل کسی که مرده دیگه هیچی دیگه فرار کرد دیگه تا اخر گریه زاری برنگشت😁

این تبادل نظرهایی که میبینید برای من نیست. من این اکانت رو از دوستم گرفتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ختم پدربزرگم عمم داشت گریه میکرد همه ریملش پخش بوده دور چشماش شده بود عین دراکولا😐من و دختر عمم قیافشو دیدیم داشتیم میترکیدیم.قرآن برداشته بودیم صورتمونو پشتش قایم کرده بودیم میخندیدیم.

میخواید زار بزنید آرایش نکنید خب

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عموی مامانم دوهفته پیش فوت کرد شوهرم زنگ زد مامانم تسلیت .گفت خدا بیامرزه و ...بعد وسطاش گفت این بنده خدا به رحمت خدا رفته؟؟؟؟

اقا من خندم گرفته بود وسط خونه افتادم 😂😂😂گفتم نه پس به رحمت خدا نرفته!!!!

چرا وسط حرفات بعد از خدابیامرزه تازه میپرسی به رحمت خدا رفته؟؟؟

خودشم بازور جلوی خودشو گرفت شوهرم وقتی منو دید😂

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

عموی مامانم دوهفته پیش فوت کرد شوهرم زنگ زد مامانم تسلیت .گفت خدا بیامرزه و ...بعد وسطاش گفت این بند ...

واییی 😂😂😂😂😂😂

تو ختم پدربزرگم عمم داشت گریه میکرد همه ریملش پخش بوده دور چشماش شده عین دراکولا😐من و دختر عمم قیاف ...

حق🤣🤣🤣

خواهرم فوت شده بود 

یکی از فامیلا به جای اینکه به مامانم بگه خدا صبر بده بهتون 

گفت 

خدا صبرتونو بگیره 

بعد خودش فهمید کلی عذر خواهی کرد😒😶😑☹🥲😐🤦‍♀️

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

یکی  از جالب ترین اتفاقا که برام تعریف کردن این بود که

یه خانم پیری فوت شده بود و تو خونه مراسم گرفته بودن.بعد میخواستن سی دی نوحه بذارن تو دستگاه ضبط بخونه،اشتباهی سی دی ای که آهنگ شاد داشته رو گذاشتن😂هیچی دیگه میگفت هرکاری میکردن در ضبط باز نمیشده که سی دی رو در بیارن.آخر مجبور شدن ضبط رو از برق بکشن.مهمون ها هم نمیدونستن گریه کنن یا بخندن

من یبار بچه بودم با خواهرم توی مراسم سوم بودیم داشتن شربت میدادن ماهم مث اسکولا گفتیم ما پخش میکنیم یهو همه شربتا ریخت رو یه خانومه ای ،خانومه هم ریلکسسس ،داست گریه میکرد میگف اِت دی عزیزدلُم بِ مِه شو کشت 

داشت ب بندری میگف

خدایا مرگمو بده ،راحتم کن...😭

من یه جا خوندم ک مادر یه بنده خدایی فوت کرده بود بعد اینا مداح اورده بودن مداح تا پسر مرحومه رو دیده خواسته بگه بگو، ز  امیریان ک مادرش مرد) یعنی بگو ب امیریان)  بعد نتونسته بین کلمات وقفه بندازه گفته بگوزِ امیریان ک مادرش مرد میگه پسراش هر کدوم یه طرف شکمشوتو چسبیده بودن 😅😅😅😅

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘