2777
2789
عنوان

خنده دار ترین اتفاقات مرگ عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 29 پست

یه بارم یه آقایی تو اتش سوزی فوت شده بود مداح مثلا خواسته با بچه هاش همدردی کنه گفته ای پدر سوخته ها دیدید چی ب سرتون اومد 😐

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
خواهرم فوت شده بود  یکی از فامیلا به جای اینکه به مامانم بگه خدا صبر بده بهتون  گفت  ...

اهی چند ساله بود خواهرتون 

خدا بیامرزه 😔🖤

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بارم یه آقایی تو اتش سوزی فوت شده بود مداح مثلا خواسته با بچه هاش همدردی کنه گفته ای پدر سوخته ها ...

😂💔این دیگه سمه

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
اهی چند ساله بود خواهرتون  خدا بیامرزه 😔🖤

قربان شما ،خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

دو ماه پیش ۳۵ سالش بود

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

عموی دوستم فوت شد بعد منو دوستم خونه دوستم موندیم دوستم نتونست بره بعد عمش خبر نداشت اومد داخل دوستم گفت عمه چرا اینجایی گفت پ کجا باشم گفت هیچی عمو فرامرز مرد یهو عمه غش کرد من نمیدونستم بخندم نمیدونستم چیکار کنم

😂💔این دیگه سمه

😅😅😅

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
قربان شما ،خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه دو ماه پیش ۳۵ سالش بود

عزیزم خیلی سخته 😞🖤

خاله همسرم بیچاره خیلی جون بود فوت شد خواهرا و مادرش خیلی گریه زاری میکردن انقدر که صداشون گرفته بود همسایه ها هرشب برا اینا فرنی درست میکردن که صداشون باز بشه یه خاله ها خیلییییی شوخ شب چهارم عزاداری ساعت ده شب میشه میبینه هیچکس براشون فرنی درست نکرد زیر چادر به بقیه میگه چرا شیرمونو نمیارن دیگه تصور کنید همشون زیر چادر خندشون میگیره مردمم فکر میکنن اینا گریه میکنن هی میگن تو روخدا اروم باشین نکنید اینجورایوا بدتر خندشون میگیره هی تکون میخورن زیر چادر ولی کسی متوجه نمیشه اینا میخندن هنوز حرف میشه تعریف میکنن 😂😂😂😂

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
یه بارم یه آقایی تو اتش سوزی فوت شده بود مداح مثلا خواسته با بچه هاش همدردی کنه گفته ای پدر سوخته ها ...

خدارحمتش کنه🤣🤣🤣

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
خدارحمتش کنه🤣🤣🤣

😂😂😂

تومراسم داداشام دوسه سالشون بود ، دا اشمم راشت غذامیخورد بعد غذارو خواست بده دست مامانم گفت مامان دی ...

بیچاره داداشت ۲۰ سال گذشته هنوز خاطره گوزیدنش تعریف میکنن 😂😂😂

بیچاره داداشت ۲۰ سال گذشته هنوز خاطره گوزیدنش تعریف میکنن 😂😂😂

😂😂😂🤣🤣🤣🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
سم خالصصصص🤣🤣🤣🤣🤣