2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 37 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن واقعا خودش عقلش نمیرسه؟بخاطر ی قرمه خودمو کوچیک نکردم

خوب کردی

خودت بهترین ها رو برای خودت بپز

بذار فریزر 

گاهی هوس کردی سه مین بذار مایکرو😋😋😋🌷

غصه نخور به خاطرغذا

دقیقا مادرشوهرمنم اینطوریه چه بارداری اولم چه دوم حالا زایمان کردم با این وضعیتم پا میشدم غذا درست م ...

اخه اون میدونه من در حالت عادیم بو بهم بخوره سر درد میگیرم بعد جالب اینجاس جاریام برام اش دوغ پختن منم از لجم نبردم براش فرداش اومد گفت بوی اش اومد برام نیاوردی مریض شدم در صورتی که اصلا ازین اخلاقا نداره بو بخوره بهش مریض بشه انگار برعکس شده بود اون ویار کرده بود جای من

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
چه آدمایی  مهربونی و انسانیت چی میشه چطوری دلشون میات  همسایه ما عیالوار ند و مهاجر&nbs ...

خواعرمن حامله بود همسایه اش واسش غذا میورد ولی مادرشوهرمن اصلا عین خیالش نبود منم ازش یادگرفتم مثل خودش باهاش رفتار کنم 

وقتی چندباربردی واون فقط یه بار حتما یا خوشش نمیادیا نمیتونه همه که مثل هم نیستن...ماهم مثل شما تو یه ساختمونیم یکیش اصلا باما دررفت وآمدنیست یکی دیگه شده نون خالی هم باهم خوردیم یا محاله محاله به فکرهمدیگه نباشیم چه تو خوردن چه تو پوشیدن خونواده همدیگه رو هم دعوت میکنیم...منم برا همون جاریم که باما رفت وآمدنداره چندباری که اوایل اومدم وسیله میدادم حس کردم حال نمیکنه منم دیگه ادامه ندادم به همین سادگی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️