2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 37 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مادرشوهر من غذا میپخت واسه من که باردار بودم نمیاورد شما میگی جاری

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

دیگه بهش نده

همش غذاهای خوشمزه خوشمزه درست کن 

بو پیچ😣😣

ناراحت شدم تو اینطوری اون اونطوری

خوابش دیدی🤕🤕🤐

حالا یه پیاله با دو تیکه گوشت چی میشد میداد

خوب شد درست کردی

با هرکی مثل خودش

مادرشوهر من غذا میپخت واسه من که باردار بودم نمیاورد شما میگی جاری

دقیقا مادرشوهرمنم اینطوریه چه بارداری اولم چه دوم حالا زایمان کردم با این وضعیتم پا میشدم غذا درست میکردم میذبد روزهای اولمه سخته غذا درست کردن اصلا نمیده بوشم هم بیاد 

یه بار دیدی بهش بگو لامصب بوی قورمه سبزیت دیونم کرد.دعوتم نکردی لااقل یه پیاله خورشت برام میاوردی😂

اتفاقا اون اینجوریه ک بوی غذا بهش بخوره دلش بخواد مریض میشه...براهمون من دادم...ولی اشپزخونه اون نزدیک دره بخاطراون بوش میاد..برامن‌ته خونس

اتفاقا اون اینجوریه ک بوی غذا بهش بخوره دلش بخواد مریض میشه...براهمون من دادم...ولی اشپزخونه اون نزد ...

تو یه خونه اید باهم راحت باشید.کاش تو واتساپ بهش پیام میدادی هر وقت دید برات میاورد.فک نکنم زشت باشه.من جای جاریت باشم خوشحالم میشم که اینقد باهام راحتی

دقیقا مادرشوهرمنم اینطوریه چه بارداری اولم چه دوم حالا زایمان کردم با این وضعیتم پا میشدم غذا درست م ...

چه آدمایی 

مهربونی و انسانیت چی میشه

چطوری دلشون میات 

همسایه ما عیالوار ند و مهاجر 

من قلیه میگو پختم یه کاسه بردم

غریبه دلم نیومد ندم

همسرم گفت اینا مثل تو نیستن ماهی 4 بار آشپزی میکنی

اینا هرروز شون اینه

به خدا دلم نيومد 

دیگه نبردم زشتم اومد