2777
2789
عنوان

لطفا خودتونو جای من قرار بدید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 40 پست
به داداشم گفتم بابا اجزاشو داده که تنها برم بیام باز دخالت کرد خیلی بدم میاد تعیین تکلیف میکنه😑

اهمیت نده، دعوا‌ و بحث نکن ولی فقط به حرف پدرت باش، نمیتونه در خونه رو ببنده بگه حرف حرف منه که.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
اهمیت نده، دعوا‌ و بحث نکن ولی فقط به حرف پدرت باش، نمیتونه در خونه رو ببنده بگه حرف حرف منه که.

آره درسته

ولی مامانم از اون حرف شنوی داره اون بگه یکاری نکن نمیکنه

خانوادمون عجیب غریبه حق تصمیم گیری من بهدعهده خودمو بابامه ولی اونا  بنظرشون حق دارن رو حرف بابام حرف بزنن😐💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهمم 😔

خب مدرسه جدید داری میری؟ شاید به خاطر این حساسیت دارن ولی اگه اینطور نباشه نزار داداشت بهتون زور بگه فردا میخوایی بری دانشگاه ممکنه بری شهر دیگه مستقل بشی . در کل اونقدر که فکر میکنی مهم نیست فکر کن با مامانت داری میری پیاده روی 

۱۵

واقعا؟ خب ۱۵ که خوبه 

منم ۱۷ سالمه پیاده میرم 

چون نزدیکه 

تو هم بابات اگه اجازه داده داداشت رو آدم فرض نکن ولشون کن مثلا میخوان آقا بالاسر باشن مسخره ها 

من خودم داداش ندارم اصلا انگار استقلال خاصی دارم😂

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
خب مدرسه جدید داری میری؟ شاید به خاطر این حساسیت دارن ولی اگه اینطور نباشه نزار داداشت بهتون زور بگه ...

آره 

مدرسه سر خیابونه دور نیست فوقش ۲۰ متر راهه

همون میترسم الان که انقد حساسه دانشگاه برم چی کنم

باید کنار بیام باهاش چاره ای ندارم😪

دهمی؟! احساس کردم تازه وارد  متوسطه اول شدی هفتم باشی آره لازم نیست بیان ولی اگه فکر می‌کنی با ...

فکر کنم نهم باشه 

دهم که میشه ۱۶ ساله

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
کاش داداشت گیر میداد بهت تو این سایت نیای که مناسب سنت نیس

من نیومدم نصیحتم کنی عزیزم

من اگه اومدم جنبه استفادشو دارم به حدی رسیدم که بفهمم چی خوبه برام چی بد

درضمن من از وقتی عضو شدم روزی شاید ۵ دقیقه بیام و برم کل وقت اینجا نیستم

واقعا؟ خب ۱۵ که خوبه  منم ۱۷ سالمه پیاده میرم  چون نزدیکه  تو هم بابات اگه اجازه د ...

آره والا

بابام اجازشو داده و نظرش مهم لود که به اون عمل میکنم

داداشم دوس داره منو ناراحت کنه فقط همین همیشه اینجوریه