2777
2789
عنوان

لطفا خودتونو جای من قرار بدید😭

451 بازدید | 40 پست

من فردا قراره تا یه هفته صبح حضوری برم مدرسه

عصری بابام گفت با مامانت برو گفتم مگه من بچم آخه گفت خودت تنها برو عزیزم بابام قبول کرده ها

ولی چند دقیقه پیش داداش بزرگم گیر داد که چجور میخوای بری مدرسه گفتم پا دارم دیگه فلج نیستم که

گفت منظورم این نیست فلجی میگم با کی میری

گفتم خودم ، مگه بچم با مامان برم

گفتش که چند روز با مامان برو منم گفتم نه من دیگه بچه نیستم و اومدم اتاقم

بخدا اذیتم میکنه بابام که مسئول منه پدرمنه قبول کرده تنها برم ولی این نمیزاره

مدرسه هم دور نیست ۲۰ متر اونورتر از خونست حجابمم کامله

من از کلاس اولم تا ششم تنها رفتم برگشتم مدرسم هم دور بوده هیچی نمیگفتن ، اما الان که نزدیکه، بزرگ شدم اینجور میکنه

شما اگه اینجوری بهتون گیر بدن اذیت نمیشین؟؟؟؟😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۵

دهمی؟! احساس کردم تازه وارد  متوسطه اول شدی هفتم باشی آره لازم نیست بیان ولی اگه فکر می‌کنی با این غرورت میاد پایین و بقیه درمورد بد فکر میکنن بیخیال اتفاق خاصی نیست اگه پدرتون اجازه داده کافیه منطقی با پدر و مادرت صحبت کن

مسئولیتش رو بنداز گردن بابات. شده اصلا بشین پیش بابات یه طوری با سیاست بهش بگو. چه‌میدونم‌ مثلا بگو درسته برادرمه دوستم داره عاقله صلاحمو میخواد ولی وقتی من سایه شما بالاسرمه بهتر از هرکسی میدونی‌ چرا باید بیاد جای شما برای من تعیین تکلیف کنه؟😁 به برادرت هم تاکید کن حتما و قطعا با حرف پدرت پیش میری نه کس دیگه و خودت درکش رو داری.

واقعا اعصابم خورد میشه از این جریان که برادر برای خواهرش تعیین تکلیف کنه😑

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
نه من نمیتونم با مامانم برم کسی با مامانش نمیاد ادم خجالت میکشه به ولله بچس انگار

هرکس شرایطی داره

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
مسئولیتش رو بنداز گردن بابات. شده اصلا بشین پیش بابات یه طوری با سیاست بهش بگو. چه‌میدونم‌ مثلا بگو ...

به داداشم گفتم بابا اجزاشو داده که تنها برم بیام

باز دخالت کرد

خیلی بدم میاد تعیین تکلیف میکنه😑