2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

464 بازدید | 16 پست

دیشب برای اولین بار با شوهرم دعوامون شد عقدیم نمیدونم کی مقصره اون میگفت بعد اردبیهشت بریم خونمون و احتمال داره تو عید کرونا بخاطر مسافرت زیاد شده ممکنه دوهفته بره اونور منم عصبی شدم بعد ده سال میریم خونمون اونم عصبی شد منم گفتم ماشینو نگه دار من پیاده میشم درو بست اومد خونمون ساعت دو شب دستاش میلرزید میگفت بهم یه لیوان آب بدین من دیگ نمیکشم به بابام گفت دخترت به حرف من گوش نمیده بعد رف

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://chat.whatsapp.com/KSNTmixvx3SFBBXrZojZ2C گروه نادعلی

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_5  

لینک ممنوع

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

عزیزم تعطیلات نوروز رو عروسی نگیر. من تجربه داشتم چنسال قبل کسی نیومد تالار. همه مسافرت بودن. تالار خالی و کلی هزينه و دل شکسته من

هرکسی خود داند و خدای دلش که چه دردیست کجای دلش. لطفا برای حل مشکلات خانواده م  دعا کنید.
@نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_5     لینک ممنوع

عزیزم من از سره شب گزاشتم هیشکی مثه شماخودشیرینی نکرده وهمه دوستان عضوشدن وسری پیشم عضو شدن وبه خواسته های قلبیشون رسیدن الانم همه اکثرا عضو شدن

این لینک هیچ سوده مالی واسه من نداره بهتره یکم قلبمونو صاف کنیم

عزیزم من از سره شب گزاشتم هیشکی مثه شماخودشیرینی نکرده وهمه دوستان عضوشدن وسری پیشم عضو شدن وبه خواس ...

خودشیرینی نیست از قوانین سایته !!!!!!! بی جنبه

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

عزیزم ولی هیچ لینک تبلیغاتی یاپیجی نیست میتونیدخودتونم تشریف بیارین ببینید هنه حاجت روا شدن این سایت ...

اصلا لینککک هر چی باشه!!!!