2777
2789
عنوان

کسی لوزه سوم بچشو عمل کرده؟

741 بازدید | 11 پست
آیا راضی هستین؟ دخترم نزدیک 3 سالشه دکتر گفته لوزه سوم داره و بعد از 4 سالگی باید عمل بشه خیلی سرما میخوره و همیشه بینیش کیپه میخواستم بپرسم با عمل خوب میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر زادم عمل کرد خرخرش کاملا قطع شد نگران نباش خیلی زود خوب میشه خیلیم درد نداره نهایتا شاید یه روز یکم بیقراری کنه.توکلت بخدا باشه عزیزم
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
دوست عزیز پسر من الان 9 سالشه و تقریبا 4 یا 5 سالش بود عمل لوزه انجام داد.عمل سبکیه و سریع خوب میشه فقط باید مواظب باشی بعد عمل زیاد گریه نکنه و داد نزنه و تا چند روز بدو بدو نکنه.نگران نباش زود خوب میشه. البته بچه من اصلا سرما نمیخورد فقط زیاد خرو پف میکردو دوسال تحت نظر بود اما به دلیل اینکه شنواییش در معرض خطر بود راضی به عمل شدیم.ضمنا این دو سال شبها با دستگاه بخور سرد میتونست بخوابه خصوصا تو زمستون که با وجود بخاری هوای خونه خشک میشد.