2777
2789

من خیلی حالم بده ظرفیت تاپیکامم پر شده کسی میتونه برام تاپیک بزنه متنو براش بفرستم ؟ 😔

من با این کاربری برا هر موضوعی و درد دلی ک فامیل و دوست و اشنا میگه تاپیک میزنم بیشر مواقع ب زبون اونا میگم پس لطفا فاز مچ گیری بر ندارین . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رقابتی کلمه مزخرفی هست کسی که بخواد بخونه این چیزا براش معنی نداره 

رو خودت تمرکز کن

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
من میزنم ولی سریع بگو که گوشیم ۴درصد بیشتر نداره

مرسی عزیزم بگو ک مال خودت نیس 😔

خودم حالم بد بود کلا دلتنگ بودم از عصرم گشنمه منتظر غذا من کلا خیلی پر خوراکم و دوستم دارم ادم زیاد غذا بزاره ولی مامانم  همیشهههههه کم میزاره  امشبم کم گذاشته بود جوری ک چقددد برا مهمونا گذاشت ی ذرهههههه برا خودمون موند  منم قهر کردم نخوردم از عصر گشنم بود از ساعت ۷ اینا قهر کردم نتی نیومدن ببینن زندم میدونن چقد گشنمه  خوابیدم ولی از گشنگی دوباره پا شدم دلستام میلرزه حالت تهواع دارم 😔😔😔😔😔  کلا حالم بده دوست ندارم صبح بشه دوستم دارم این شب تموم شه 😔😔😔😔 هیچقوت خودکشیا رو درک نمیکردم ولی الان یهو زد ب سرم پاشم قرص بخورم

من با این کاربری برا هر موضوعی و درد دلی ک فامیل و دوست و اشنا میگه تاپیک میزنم بیشر مواقع ب زبون اونا میگم پس لطفا فاز مچ گیری بر ندارین .