2777
2789

خانما من تقریبا دو هفته دیگه انشالا زایمان طبیعی دارم ولی خیلییییییی میترسم شبا همش خابشو میبینم و حتی گاهی گریم میگیره خاهشا از تجربیاتتون بگین بلکه یکم دلم آروم بگیره😥❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز ت دوهفته دیگ داری من از الان میترسم مجردم😐

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

ب این فک کن  راحت میشی بخدا انشالله بسلامتی زایمان کنی کاش منم دوهفته مونده بود   وای فک کن دیگ راحت میشی  ترسی نداره تازه زودم سر پا میشی 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

ببین از الان گلاب بخور روزی دو سه قاشق البته اگه دوست داری 

تا دردت زیاد نشده بیمارستان نرو که بیشتر میترسی تاپیک زایمانم هست بخون منم مث تو بودم ولی خداروشکر با کارایی که انجام دادم زایمانم راحت بود 

ولی زنداییم زایمان طبیعی داشت گفته بود خیلی سخته، کلا میگه فشارش خیلی بد بود ولی همین که بچه بیاد بیرون راحت میشی و همون موقع مرخص میشی دیگه نیاز به بستری ندارن.

اون موقع زایمان دوم رو هم طبیعی باید بکنی ، ولی زنداییم میگفت زایمان طبیعی دوم خیلی آسون تر بود 

خب سزارین کن برو پیش روانشناس بگو ترس داری بهت نامه بده ببر سزارین کن

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
شوهرم رضایت نمیده دکترمم به شدت مخالفه شکم اولو سزارین کنه اخه رفیقم سز شد عفونت و آمبولی ریه خیلی س ...

چه ربطی داره حتما دکترش خیلی بد بوده 

مامان من همه ی فامیلمون به جز زنداییم سزارین کردن هیچ مشکلی هم نداشتن 

سلام دوستان

راستش من یه مشکلی دارم 

گفتم به شما بگم که با قلب مهربونتون اگر امکانش هست کمکم کنید

راستش من داخل افق کوروش برنده سهام شدم الان به من گفتن که یه داستان بنویسیم

من داستان نوشتم اما هرکی بیشترین امتیاز رو داشته باشه برنده هست 

من واقعا به این پول احتیاج دارم چون میخوام بزارم روی پول پیش خونه مون

من از شما خواهش میکنم داخل این لینکی که براتون میفرستم میزارم برید و عدد ۵ رو بزنید و ثبت امتیاز کنید

اینطوری هم من میتونم برنده بشم هم شما یک شانش برای قرعه کشی یک میلیونی دارید

http://1001.okcs.com/story/794

تو رو خدا رای بدید 🥺🥺🙏🏻🙏🏻

به خدا به رای تک تک تون نیاز دارم

😭😭😭

خواهش میکنم بی تفاوت رد نشید🥺🥺🥺😭😭

ممنون از لطفتون