بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم شما عقد کردین یا نه من تاپیک قبلتو خوندم بعضی وقتا آدم لجش میگیره وقتی خونواده ی همسر بهش زیاد اهمیت نمیدن ولی همسرش خیلی اونارو تحویل میگیره و تو شادیاشون ذوق میکنه این طبیعیه ولی اون نمیدونه که داره خودشو و نامزدشوبی ارزش میکنه بهتره شما با مهربونی و سیاست اینارو یادش بدی
درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین
هیچوقت باهاش قهر نکن فقط یه خرده سر سنگین رفتار کن مردا اینجورین قهر کنی نازتو نمیکشن ولی باهاش سرد برخورد کنی بیشتر بهت اهمیت میده که یه وقت ناراحت نشی از رفتار کسی اگه الان میبینی رفتارش اینجوریه که کمتر زنگ میزنه اگه بازم زنگ زد جواب بده ولی سر سنگین باش همینجوری که دعواتون نمیشه حتما یه حساسیت یا نقطه ضعف دادی دستش که خودت متوجه نیستی به بیو واتسش هم اهمیت نده هر چی گذاشت
درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین
هیچوقت باهاش قهر نکن فقط یه خرده سر سنگین رفتار کن مردا اینجورین قهر کنی نازتو نمیکشن ولی باهاش سرد ...
عزیزم میشه در خواست دوستی بدم قبول کنی ؟شمارم بزارم در ارتباط باشیم چقد قشنگ حرف زدی قهر کنی ناز نمیکشن سر سنگین باشی بیشتر ناز میکشن آفرین چقد با تجربه این حرف زدید خواهش میکنم منم جای خواهر کوچیکتون هستم ممنون میشم بیا باهم در ارتباط باشیم دوست باشیم