2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما عقد کردین یا نه من تاپیک قبلتو خوندم بعضی وقتا آدم لجش میگیره وقتی خونواده ی همسر بهش زیاد اهمیت نمیدن ولی همسرش خیلی اونارو تحویل میگیره و تو شادیاشون ذوق میکنه این طبیعیه ولی اون نمیدونه که داره خودشو و نامزدشوبی ارزش میکنه بهتره شما با مهربونی و سیاست اینارو یادش بدی

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
عزیزم شما عقد کردین یا نه من تاپیک قبلتو خوندم بعضی وقتا آدم لجش میگیره وقتی خونواده ی همسر بهش زیاد ...

عزیرم نامزد هستیم 

دیروز بهم زنگ زد جواب ندادم دیگ سراغی ازم نگرفت 

امروز بیو وات گذاشته بود هرچی به قیمت ارامشت تموم بشه زیادی گرونه

خیلی ارتباطمون عاشقانه هست ولی خب یک وقت هوایی اینطوز میریزیم بهم ،نمیدونم چکار کنم میشه بهم راهنمایی کنی

عزیرم نامزد هستیم  دیروز بهم زنگ زد جواب ندادم دیگ سراغی ازم نگرفت  امروز بیو وات گذاشته ...

هیچوقت باهاش قهر نکن فقط یه خرده سر سنگین رفتار کن مردا اینجورین قهر کنی نازتو نمیکشن ولی باهاش سرد برخورد کنی بیشتر بهت اهمیت میده که یه وقت ناراحت نشی از رفتار کسی اگه الان میبینی رفتارش اینجوریه که کمتر زنگ میزنه اگه بازم زنگ زد جواب بده ولی سر سنگین باش همینجوری که دعواتون نمیشه حتما یه حساسیت یا نقطه ضعف دادی دستش که خودت متوجه نیستی به بیو واتسش هم اهمیت نده هر چی گذاشت 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
هیچوقت باهاش قهر نکن فقط یه خرده سر سنگین رفتار کن مردا اینجورین قهر کنی نازتو نمیکشن ولی باهاش سرد ...

عزیزم میشه در خواست دوستی بدم قبول کنی ؟شمارم بزارم در ارتباط باشیم چقد قشنگ حرف زدی قهر کنی ناز نمیکشن سر سنگین باشی بیشتر ناز میکشن آفرین چقد با تجربه این حرف زدید خواهش میکنم منم جای خواهر کوچیکتون هستم ممنون میشم بیا باهم در ارتباط باشیم دوست باشیم 

عزیزم میشه در خواست دوستی بدم قبول کنی ؟شمارم بزارم در ارتباط باشیم چقد قشنگ حرف زدی قهر کنی ناز نمی ...

باشه عزیز دلم خوشحال میشم دوست خوبی مثل شما داشته باشم 😘