2777
2789
عنوان

ای کاش هیچوقت بهش حقیقت رو نمیگفتم

367 بازدید | 10 پست

بچه ها چندماه پیش من یه اشتباهی کردم به مادرم گفتم از فلانی خوشم میاد.ازاون موقع تا امروز همش داره اذیتم میکنه.همش تحت فشارم میذاره.ای کاش نمیگفتم.دارم چوب صداقتمو میخورم.

از این بیشتر میسوزم که همه کارا و زحمتایی که اون بیچاره برامون تو این دوسه سال کشیده رو بی منت میکنه و میگه همششش به خاطر تو بوده.درحالیکه من اونو میشناسم.خدا خودش شاهده بخاطر مادرم بوده چون دست تنهاس بهش کمک کرده.

مادرم دیگه داره یه کاری میکنه که هرروز بیشتر از دیروز آرزوی مرگ دارم😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چیز بدیم نیس چرا سخت میگیره؟اصن نباید چیزیو ب کسی بگی

اره توبه کردم دیگه غلط کنم چیزیو به کسی بگم.من هیجکسو ندارم حتی یه دونه دوستم ندارم.فقط حرفام با خدابوده همیشه و خواهد بود

اشتباه تاریخی کردی😑🤦‍♀️ حالا هنوزم دوسش داری انشالله بیاد جلو و همه چی درست شه

اره دوسش دارم اما مادرم گفته که هیجوقت قبول نخواهد کرد.منم دیگه سعی کردم از فکر ازدواج در بیام اما اون هرروز اذیتم میکنه و آزارم میده.هرروز اسمشو میاره و بدیشو میگه‌.خیلی از ناسپاسی بدم میاد خیلی

اره توبه کردم دیگه غلط کنم چیزیو به کسی بگم.من هیجکسو ندارم حتی یه دونه دوستم ندارم.فقط حرفام با خدا ...

ب مامانت بگو اون موقع یچیزی گفتم و الان دیگه دوسش ندارم

آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته
گفتم مامان یه اشتباهی کردم بهت گفتم کاش نمیگفتم.فکر کردم درکم میکنی.

خودتو ناراحت نکن عزیزم دیگه شده از این ب بعد یجوری رفتار کن فک کنه الان دوسش نداری

آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته