2777
2789
عنوان

هرکی تعبیرخواب بلده بیاد لطفا

132 بازدید | 9 پست

دیشب خواب دیدم یکی که قبلا عاشقش بودم و میدونستم اون منو نمیخواد با یکی دیگه اس و الان دیگه از دورهستیم و خبر ازش ندارم برام روسری خریده بود

چه خوابای عجیبی میبینیم ها

تو خواب هم تازه یادم افتاده بود که این شخص قبلا بران روسری خریده بود و من تازه یادم افتاده بود

ممنون میشم تعبیرشو بگین 

ببخشید اسی منم می‌خوام تعبیر اینو بدونم بدجوری تو ذهنم مونده منم همینجوریم ولی برام در واقعیت نگرفته

دیدم به من گردنبند داده که داخلش نمی دونم عقیقه یا سنگ رنگش نارنجی و زرد این رنگها بود میشه برای من هم بگین

هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم شاید بخاطر فکر کردن زیاد باشه

فکر نکنم اون روزی که این خواب رو دیدم یکی از بدترین روزایی زندگیم بود که اصلا نمی تونستم بهش فکر کنم 

خواب روسری معمولا نشونه اینه که یه اتفاق خوبی میخواد بیفته منم یبار دیدم یه خبر خوبی شنیدم 

فکر نکنم اون روزی که این خواب رو دیدم یکی از بدترین روزایی زندگیم بود که اصلا نمی تونستم بهش فکر کنم ...

از جانب اون شخص اتفاق خوبی میخواد بیفته یا نه ربطی به اون  شخص نداره

از جانب اون شخص اتفاق خوبی میخواد بیفته یا نه ربطی به اون  شخص نداره

نه فکر کنم ربطی نداره بیشتر کسایی که تو خواب نشونه هایی خوب میبنن از طرفی که دوستشون داره یا یه غربیه میبینن

مثلاً شنیدی فلانی خواب دیده مادربزرگ یا پدربزرگ مرحومش خواب دیده لباس بچه هدیه گرفته بعد از چند روز میبینه بچه دار شده اینطوریه 

مثلاً شنیدی فلانی خواب دیده مادربزرگ یا پدربزرگ مرحومش خواب دیده لباس بچه هدیه گرفته بعد از چند روز ...

انشالله که خیر باشه براهمه،

قطعا خواب شما هم همین تعبیر رو داره کادو گرفتن هم نشونه خوبیه

انشالله که خیر باشه براهمه، قطعا خواب شما هم همین تعبیر رو داره کادو گرفتن هم نشونه خوبیه

انشاءالله اینجوری باشه شما هم سعی کن زیادم فکر نکنی من خیلی شده خوابایی زیادی راجب اون ببینم و بهش زیاد فکر کنم ولی آخر خودم صدمه میخوردم بخاطر خودت شده هم زیاد فکر نکن

انشاءالله اینجوری باشه شما هم سعی کن زیادم فکر نکنی من خیلی شده خوابایی زیادی راجب اون ببینم و بهش ز ...

اره واقعا  اینو راست میگی

سرخوردگی و ناامیدی میمونه برام