2777
2789

من شب خورشت میزارم، اون ظهر که میاد خونه چای و برنجو اماده میکنه،یه ساعت بعد من میرسم خونه

بیشتر وقتا ظرفا رو خودم میشورم و بعضی وقتا اون

همه شاما رو خودم درست میکنم با ناهار و شام جمعه ها

پنشنبه ها اون تو خونست ولی من سرکارم، یبار درس میکنه ناهار یه بارم نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من تو دوتا حاملگیام اون کار میکرد کلا ظرفا و کارای دیگه با اون بود الانم شستن حیاط لباس پهن و جمع کردن مسعول زباله ها گاهی شستن ظروف مریضم باشم خودش بهم میرسه الان کرونا دارم بیچاره خودش کارا رو میکنه خدا سلامت نگهش داره🙏

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

نه،

اگر شما بیرون از خونه کار میکنید و حقوقتون هم تو خونه خرج میشه وظیفه همسرتون هست که تو خونه خیلی بیشتر از اینا کمک بکنه .

یعنی همین پنج شنبه که گفتید شما سرکارید ایشون خونه هست و گاهی وقتا  غذا هم نمیپزه تا شما از سرکار بیاید غذا هم بپزید؟!

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .
نه، اگر شما بیرون از خونه کار میکنید و حقوقتون هم تو خونه خرج میشه وظیفه همسرتون هست که تو خونه خیل ...

منم همینو میگم 

راجب حقوقم همه ی خرجا مو از حقوقم میدم، از لباس و کرم و... 

یه مقداریشم میدم شوهرم 

منم همینو میگم  راجب حقوقم همه ی خرجا مو از حقوقم میدم، از لباس و کرم و...  یه مقداریشم ...

میگید بیشتر وقتا ظرفا رو خودتون میشورید چرا  نوبتی نمی کنید یا ،پنج شنبه که شما سرکارید وظیفه همسرتونه حتما غذا حاضر باشه کلا وقتی زن بیرون خونه کار میکنه مرد نصف کارای خونه را باید به عهده داشته باشه.

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .