2777
2789
عنوان

دعای زن شیرده براورده میشه،؟؟

2508 بازدید | 15 پست

شنیدم میگن مخصوصا شب ها ک شیر میده دعا کنه‌گزفته میشه

منم همش دارم شوهرمو نفرین میکنم بخاطر بلاهایی ک سرم اورد و میاره چندین تا چی مال زندگیمو تو بارداری و شیردهی زد شکوند بعدم چند بار دستش روم بلند شد....

منم دعا کردم الان یه گوشش ۵۰ درصد از شنواییشو از دست داده و گفتن احتمالش کمه ک برگرده ولی هنوز تفرینش میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردم هر کی اذیتم کرد و آه کشیدم چندبرابر بدترشو تاوان داده شمام که شیر ده هم هستی فقط خدا به داد ...

خودش ک متوجه نمیشه از اول ازدواجم اینجوری نبود بحاطر کرونا کارشو از دست داده عصبی بوده بدتر شده

می گن دشمن ت رو نفرین نکنید چون برمی گرده به خود آدم. این که پدر بچه ته، شاید همسر خوبی نباشه ولی پدر خوبی باشه بچه به وجود پدر خیلی نیاز داره، پس این کار رو نکن. دعا خیر کن بگو اصلاح بشه رابطه مون خوب بشه. 

برای منم دعا کن باردار باشم

چقدر اذیت شدی😞

واگذارش کن به خدا بگو خدا تقاصشو ازت بگیره

و توی دلت ولش کن تا ارامش داشته باشی

اینطوری به قول مادربزرگم شیر غم میدی به بچت.

من وقتی کوچیک بودم بابام خیلی با مامانم دعوا میکرد مامانم اکثر اوقات که به من شیر میداد در حال گریه بود و خودش داغون بود

مادربزرگم همش میگفت دلیل اینکه این بجا همش بچگیش افسرده و عصبی بود اینه که مامانش شیر غم بهش داده

تو ارامشتو حفظ کن

با بچت خودتو سرگرم کن خودت خودتو اروم کن 

اینطوری واسه بچت بهتره

بگو گور بابای اون، من باید فک بچم باشم

2790
2778
2791
2779
2792