2777
2789
عنوان

اعصابم خورده بچه ها عکسای زن سابق خواستگارمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 186829 بازدید | 2084 پست
مطمئن باش اگه با اون خوشحال وخوشبخت بود کارش به طلاق نمیکشید نامزدت عاشق زنش بوده ولی بعد یه مشکلاتی ...

نه بابا دوسش نداشتن 

حالا یه اشتباه کردن یه حرفی زدن 

فکر کنم مدلشونه اون یکی عروسشون هی از شوهر اولش میگفت 

ولی اگه بگم ناراحت میشم فکر نکنم تکرار کنن

میشه دعا کنید به عشقم برسم و نتونن جدامون کنن؟ 😔💔
فقط مشکل همینه؟ همه اکثرا همینو گفتن  من اصلا تو قید و بند مادیات نیستم که نخره هم مشکلی ندارم ...

نه مشکل خیلی فراتره موضوع اصلا مادیات نیست من شاغلم و آپارتمان داشتم قبل از ازدواجم شاید همسر شما استثنا باشه نمیدونم. همسر من شروع یک زندگی براش چیز تازه ای نبود خیلی دقت کن به نظر من دریافت توجه برای یک زن خیلی مهمه.اوایل همسر من هم تظاهر به خوب بودن میکرد ولی راحت بگم وقتی شروع کردیم با کوچکترین موضوعی میگفت طلاق چون براش عادی شده بود ولی من اشتباه کردم و تو زندگیش موندم تو هیچ طلاقی مقصر یک نفر نیست الان با دو بچه بعد از ده سال نود درصد روزا قهریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر منم ازدواج دومش بود  البته من خودمم ازدواج دومم بود ولی کارایی که واسه اون کرده و خرج ها ...

از این کاش ها زیاده ولی خوب بیفایده هست.همسر من توقع داره من براش خرج کنم. ببین من کجای کارم

با دو کلمه حرف بهم میگید من آدم مشکل داری ام  اوکی حق با شماست قضاوت نیست حرفاتون من قصد درد و ...

وااای ۷۰ صفحه الان خوندم‌.عزیزم امیدوارم هرچی خیربراتون پیش بیاد.عکستونو ندیدم😢

2803
نه مشکل خیلی فراتره موضوع اصلا مادیات نیست من شاغلم و آپارتمان داشتم قبل از ازدواجم شاید همسر شما اس ...

درسته عزیزم ممنونم که تجربتو با من درمیون گذاشتی 

من دارم میشناسمش فعلا هم عقد نکردیم یه درصد متوجه بشم بده تموم میکنم

یه بار من روزای اول آشنایی بود بهش گفتم جدا شیم مشکلی هم نداشتیم من با خودم فکر کردم اون روز تو دلم گفتم سنم کمه چرا از الان برم زیر بار مسئولیت به مامانش رفته بود گفته بود رعنا زنگ زد گفت نه همگی نشسته بودن گریه کرده بودن گفته بودن موقع طلاق با خانوم سابقت اینجوری نشدیم اصلا ناراحت نبودیم این حرفارو دختر خواهرش بهم میگفت که رفیقیم باهم 

چند روز گذشته نتونست دووم بیاره زنگ زده پشت تلفن کم مونده بود گریه کنه به زور خودشو نگه داشته بودا 

ولی با حرفاش خواهش کرد که فرصت بدم بهش خودشو ثابت کنه من فکر نکنم اونجوری باشه اصلا دعوا هم نمی‌کنیم که هر چی میگم میگه درسته یا اون هر چی میگه به نطر من حرفاش درست و منطقی میاد و قبول میکنم جدای  از عشق و علاقه ما تفاهم داریم توانایی نه گفتن داره ولی اکثر حرفا و تصمیماتمو تایید میکنه 

اره واقعا منم تعجب کردم همسر دوم شدن خیلی ریسکه خیلی وقتا طرف اگه به زبونم نیاره ناخوداگاه این دورو ...

دقیقا با این چیزایی که گفت انگار همو  دوست داشتن ولی خب به هر حال علت طلاق هر چی بوده مهم نیست مهم شرایطه این دونفره که اصلا بهم نمیخورن

تو همه عکسا خوشحال بودن  رفته بودن شمال  رفته بودن استانبول  رفته بودن اصفهان  ...

خب عزیزم یکم منطقی فکر کن ،، توچه بخوای چه نخوای خواستگارت قبلا ازدواج کرده بوده وشک نکن که خانومشو دوس داشته ،،حالا بهر دلیلی هم که طلاق گرفتن، ، توباید فکراتو بکنی چون اینا الان مسایل ساده ای ان که توروانقد ناراحت کردن ،،توباید این واقعیتو قبول کنی واگه واقعا خواستگار تو دوس داری ومیتونی بپاش بمونی نباید بااین حرفای خاله زنکی خودتو ناراحت کنی،شرمنده رک گفتم ولی خب واقعیته

خب عزیزم یکم منطقی فکر کن ،، توچه بخوای چه نخوای خواستگارت قبلا ازدواج کرده بوده وشک نکن که خانومشو ...

درسته عزیزم 

2804
آره انقد بدم میاد از این جور آدما آخه بدیش اینه که خودش زنه و دقیقا میدونه یه زن چقد از این قضیه نار ...

مثله خانواده همسرم جوری ا ز  دوست دختر همسرم حرف می‌زدن که انگار من شل و کور بودم اون خوشگل عالم و تازه برای شدهرم هم باید گریه می‌کردم چرا به عشقش نرسیده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
درسته عزیزم 

اسی این آقارو بچسب و تا میتونی بفهم که کدوم رفتارها و اخلاق های زن قبلیش باعث شد که دیگ دوسش نداشته باشه تو اون کارارو انجام نده 

هیچوقتم کم توقع نباش من شدم پشیمونم

رنی که خرج داره ارج داره 

عزیزم برو تاپیک های کسانیکه زن دوم  شدنو بخون😊اکثرا پشیمونن اینکارو باخودت نکن بذار کسیکه شرای ...

من زن دوم شدم و گذشته همسرم رو پذیرفتم .ادم کافیه  قبول کنه وبپذیره شزایط رو بخدا عاشق هم هستیم  ازدواج اولش هیچ مشکلی واس من ایجاد نکرده. اگ شوهر استارتر  دلش پیش زن اولش بود ک  تصمیم ب ازذواج دوم نمیگرفت درضمن اخلاقشم ک میگه عالیه. مل خانمها حساسیم  منم اگ بحث زن اول  شوهرم پیش بیاد ناراحت میشم

يه لجباز مهربون

اسی جان بخدا الکی ناراحتی وقتی  از شوهرت مطمنی خوبه ودوستداره دلیل نداره بهم بریزی اگ یک  درصد هنو بفکر اون بود ک تصمیم ب ازدواج دوم نمیگرفت  .منم زن  دومم وقتی پیگیر زن اول بشم  وبخوام ببینمش کلی ناراحت میشم ادم باید شرایط رو قبول کنه وب گذشته فکر نکنه. مادرشوهرم  همیشه خدا بحثشو باز میکنه  وتعریفشو میکنه  منم از دسش ناراحت میشم  ولی شوهرم عاشقمه ب اینخاطر کنار میام  ..تازه همیشه میگه  گور بابای دختره  پسرم  کلی  کردتش....منم هی ناراحت میشم از دس مادرشوهرم ولی کنار میام و واسم مهم نیس 

يه لجباز مهربون
2805

شما اصلا نباید با مردی که زنشو طلاق داده ازدواج کنه 

کارت از ریشه غلطه

عضو تاپیک رژیم لاغری فیت شو ...وزن فعلی:76 کیلو وزن هدف:67 کیلو ...سرگروه: النازییییی...لینک صفحه :https://www.ninisite.com/discussion/topic/8274594/رژیم-لاغری-فیت-شو
فقط مشکل همینه؟ همه اکثرا همینو گفتن  من اصلا تو قید و بند مادیات نیستم که نخره هم مشکلی ندارم ...

رعنا جان، فقط یه چیزی به شما میگم امیدوارم خوب بهش فکر کنید. اگر انقدر این آقا رحیم مرد خوبیه و مهربون و خوش خرجه و فلان و بهمان و اونقدر هم همسر سابقشو عاشقانه دوست داشته و خودش به شما گفته که طرف ازش سواستفاده کرده و رفته 

و خونواده هم دوسش داشتن 

فقط یک درصد درنظر داشته باشید که اگر یکی دوسال بعد ازدواج شما خانم اولش دوباره برگرده سمتش زندگی شما چی میشه. با توجه به شخصیتی که ازش توصیف کردید نه گفتن براش ممکنه سخت باشه؟!!  این شما هستین که تصمیم آخرو برای ازدواج با ایشون  میگیرین و به هیچکسم ربطی نداره  ولی بهتر اینه که سنگهاتون رو از همین اول هم با خواهر و خونواده و هم با خودش وا بکنید تا انشالله خوشبختیتون تضمین بیشتری داشته باشه . 

2801