2777
2789
هواست بهش باشه ن شب ازخواب بیدارش کنه ببرش برو پیش یه دعا نویس دعاکن خودش میره خطرناکه برابچت بخدا ب ...

تورو خدا تو قرن ۲۱ این حرفهارو نزنید دعانویس... جن آدمو میبره... این حرفها چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچوقت به جن اعتقادی نداشتم مخصوصا اینکه تو جسم انسال حلول کنه و تسخیر کنه آدمو

یه فامیلی داریم رفت مراسم حالش خوب بود همین ک از مراسم اومد خونه بدنش بی حس شد نمیتونه راه بره هرچ پیش دکترهم میبرنش خوب نمیشه نمیدونن چ مشکلی داره یه دعا نویس گفت وقتی رفت مراسم پاشوگذاشت رو یه جن یا روحی اینطوری شده چندساله افتاده سرجا

ن اتفاقا کل خانوادشون حتی چندتافامیل رفتن پیششون هم متوجه شدن

ما کلا فامیلی خوراکمون این چیزاست ولی چرا جن خونه ماها نمیاد یا ماهارو نمیبره چرا وسائل خونه ماها جابجا نمیشه یا یه دفعه شیرآب باز بشه.

کاش میشد ماهم بیائیم خونه این آشناتون  اونجا بمونیم ببینیم از نزدیک

تورو خدا تو قرن ۲۱ این حرفهارو نزنید دعانویس... جن آدمو میبره... این حرفها چیه

بچه ها چیزایی میبینن که ما نمیتونیم داداش منم 1 سال ایناش بود دایی خدا بیامرزمو میدید با اینکه داییم حتی قبل به دنیا اومدن من مرده بودو داداشم هیچوقتندیده بودش

منم به تسخیر اعتقادندارم ولی جن هست قدیما که تو خونه ها فلز نبوده زیاد بودن ولی الان کمه

قدیما چون خرافات بیشتر بوده لامپ و چراغ هم نبوده هر چی میدیدن همه چیز و به جن ربط میدادن

[QUOTE=216720035]ما کلا فامیلی خوراکمون این چیزاست ولی چرا جن خونه ماها نمیاد یا ماهارو نمیبره چرا وسائل خونه ماها جا ...[/QUOTEمیدونی مشکل ماچیه اینکه اعتقاد نداریم واگرن تو اتاق پشتی هم دیدن چندبار بار بچه کوچیشون بازی میکنه وبچه بهاش حرف میزد و حالا اونم یه دفه شیر حمام تااخربازمیشه بعد بسته میشه یا یه چی بی خبر باسرعت پرت میشه جلوت یا چیزا جابجامیشن

بچه ها چیزایی میبینن که ما نمیتونیم داداش منم 1 سال ایناش بود دایی خدا بیامرزمو میدید با اینکه داییم ...

برادرت ۱سالش بود روح دائی خدا بیامرزت رو میدید یه بچه ۱ساله؟ درست متوجه شدم؟

اونوقت بچه ۱ساله دائیش روچطوری شناخته و چطوری به شما گفته روح دائیه؟😳🙄🤔

بله من دیدم تو خونه قبلیمون ، موقعی ک از حموم اومدم بیرون به سرم زد مثلا میخاستم تو تاریکی از خودم عکس بگیرم فلش دوربین گوشیم رو روشن کردم و دیدم تو عکس واضح بود داشت از پشت رد میشد نمی‌دونم روح بود یا جن ، بخاطر این موضوع تشنج گرفتم واقعا اون موقع دبیرستانی هم بودم خیلی بهم فشار میومد 

حواستون به بعضی از کارا و حرفاتون باشه چون خیلی وقتا ببخشید کارچسب زخمو نمیکنه