2777
2789

شوهرم پنشنبه ها نمیره سرکار، من میرم، امروز 1  اومدم خونه ازش انتظار داشتم غذا درس کرده باشه، خیلی ناراحت شدم تازه از خواب بیدار شده بود 

حتی بهش گفتم بیا درس کن گف نه! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شما

اصلا کار کردن ربطی به زن یا مرد بودن نداره

یه غذا درست کردن کاری نداره که

وقتی زندگی مشترک هست،یعنی هم مرد کار خونه و بیرون انحام بده هم زن 

من وقت هایی که شیفت هستم،همسرم درست میکنه ناهار و شام

خیلی وقتا هم شده بیاره بیمارستان تا غذای بیمارستان رو نخورم

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

عزیزم مسلما ک حق باشما بوده اما خب فکر کنید شما هم پنجشنبه آف بودید و کل هفته سر کار و همسرتون هم پنجشنبه ها سرکار می‌رفت وقتی می اومد شما خوابید مگه عصبی میشد ؟ب جای دعوا باهم می‌رفتید رستوران اگر بچه دارید امکانش نبود زنگ میزدید از بیرون غذا بیارن حرص نخور 

اینکه درست نکرده خب بده اما خب شوهرت یه روز تعطیلی خوابیده اصلا نباید ناراحت شی برای این چیزا میفهمم شاغل بودن سخته ممکنه صبونه هم نخوری و انتظار داری اما اگر شخص مقابلت تنبل باشه از شب غذا درست کن میدونم خسته ای  اما خیلی بهتره  بعد مردا شاید آشپزی بلد نباشن یا خوششون نیاد درست کنن

..........
عزیزم مسلما ک حق باشما بوده اما خب فکر کنید شما هم پنجشنبه آف بودید و کل هفته سر کار و همسرتون هم پن ...

اره خب ناراحت میشد که غذا درس نکردم، کلا اشپزیو وظیفه من میدونه

مردا تو کار خونه تنبلن فقط همسر شما نیست 

چون تربیتشون اشتباه بوده بیشتریا 

وگرنه اطرافیان من اینجوری نیستن و کار خونه رو انجام میدن 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
با شما  اصلا کار کردن ربطی به زن یا مرد بودن نداره یه غذا درست کردن کاری نداره که وقتی زندگی ...

انقد خوشحال میشم کسایی مثل شمارو میبینم 

وجود ادمایی مثل شما یعنی میشه به اصلاح فرهنگ کشورمون امید وار بود

کسایی که به حق و وظایف خودشون واقف هستن و نه خودشون رو فدای کسی میکنن نه دیگران رو فدای خودشون