2777
2789
وااای خواهر زاده منم همش تو گوشیه یا بهونه میگیره عین بچه ها پا میکوبه زمین ..بنده خدا خواهرم 

خدا کمکش کنه فقط امیدوارم سن بلوغشون که رد بشه بهتر بشن .دختر خواهرتون دارو مصرف میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کمکش کنه فقط امیدوارم سن بلوغشون که رد بشه بهتر بشن .دختر خواهرتون دارو مصرف میکنه؟

دارو مصرف می‌کرد خیلی هم دکتر رفت ...ولی نتیجه نداد‌‌..از بچگیش دکتر می‌رفت ...تو سن بلوغن اخلاقشون بدتره 

شدیدا شلخته هست خونه رو از یه طرف تمیز میکنم اون میریزه همه وسایلاش ولو ..چند بار میگم ولی جا به جا ...

لطفا باهاش با تندی برخورد نکنید اون طفلیم دست خودش نیست

میتونید براش جایزه بزارید و تشویقش کنید

مثلا اگه امروز وسیله هاتو مرتب کنی شب شام مورد علاقتو میزارم 

یا خوراکی مورد علاقتو میخرم

اگر این هفته درساتو خودت به موقع بنویسی چیزی که میخای و برات میخرم 

راجع به وسواس هم با مشاور مشورت کنید

نذارید ادامه دار بشه و لطفا شده به زور درمانش کنید

اون خودشم خیلی اذیت میشه از این بابت

نه والا واسه من ك بدتر شده خيلي شديد  انشاالله براي شما خوب شه چون خيليا ميگن بهتر شده براشون& ...

قربونت عزیزم 😘😘

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
لطفا باهاش با تندی برخورد نکنید اون طفلیم دست خودش نیست میتونید براش جایزه بزارید و تشویقش کنید مث ...

اصلا برنامه ریزی نداره امروز گفتم درساتو زود بخون با هم بریم بازار خیلیم دوست داره .اونقدر تنبلی کرد از حرصم خودم بلند شدم رفتم هیچی نگفت فقط خداحافظی کرد .همون لحظه پشیمون میشه ولی بعد باز همون آشه و همون کاسه .برای وسواسشم مشاور میبرم سه جلسه رفتیم تا ببینم چی میشه

اصلا برنامه ریزی نداره امروز گفتم درساتو زود بخون با هم بریم بازار خیلیم دوست داره .اونقدر تنبلی کرد ...

منم مشکلاتو دخترتونو داشتم و درکش میکنم یجاهایی واقعا دست خود آدم نیست و داری عذاب میکشی از این تنبلیا فقط لطفا لطفا لطفا

دخترتونو درک کنین و خودتونو بزارین جای اون ، باهاش مهربون باشید و بهش محبت کنین و کمکش کنید که مشکلاتش حل شه

میفهمم اینکه همش بخوای صبور و خوددار باشی سخته ولی یه مدت دعواش نکنید و همراهش باشید اینطوری هم حال اون بهتر میشه هم حال خودتون

سه ماه و نيم  ١٥ هفته  تو گوگل زدم ريزوتراپتين هيچي نيورد ببينمش چه جوريه اسمش همينه؟

اسمش همینه که نوشتم شما حتما ژله ایشو بخر بهتره داروخانه های معتبر دارن خدا خیرش بده ی دکتره دلش برام سوخت برام تجویز میکرد همه ش دگزا میزدم گفت پوکی استخون  میگیری دختر بعد گفت اینو بخور معجزه میکنه حرفاش درست بود الان دو سه ساله که هر وقت سردرد میشم میخورم سریع فروکش میکنه 

منم مشکلاتو دخترتونو داشتم و درکش میکنم یجاهایی واقعا دست خود آدم نیست و داری عذاب میکشی از این تنبل ...

ممنون عزیزم شما الان چند سالتونه .به نظرتون کی رفتارش یه کم متعادل میشه 

ممنون عزیزم شما الان چند سالتونه .به نظرتون کی رفتارش یه کم متعادل میشه 

عزیز تاپیکت  خوندم 

رتست یاد خواهرم افتادم اونم این جوری بوذ 

تو این سن خیلی مواظبش باش 

سن بلوغه   خواهرم تو این سن نگهداریش سخت شده بود

هر چی نصیحت میکردی هیچ کار خودش میکرد 

یه جور رفتار کن فکر کنه دوستشی که هرچی میشه بهت بگه 

کنترلشون خیلی سخته با تمام وجود درکت میکنم  چون شاهدش بودم تا ۲۰ سالگی خیلی سخته   خیلی    از نظر احساسی میل شدیدی به جنس مخالف پیدا میکنن 

وسواسشم به فکر باش  امیدوارم مقطعی باشه 

منم پسرم یکم ویواس و استرس دارو با دارو کنترل کردم فعلا 

یه مدت میگفت خونه رو تمیز تمیز کن حتی گاز تمیز کن تا من بازی کنم 😑

این ۸ سال یک عمر گذشت برام 

دوران کودکی سختیم با خواهرم داشتم ....

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عزیز تاپیکت  خوندم  رتست یاد خواهرم افتادم اونم این جوری بوذ  تو این سن خیلی مواظبش ...

ممنون از همدردیت .منم خیلی ناراحتم بابتش امیدوارم بزرگتر که شد مشکلاتش حل بشه .برای مادر خیلی سخته قبول کنه بچه اش طبیعی نیست  .امیدوارم همشون موفق بشن .خواهرتون الان چطوره ؟ دارو هم مصرف میکنه؟