2777
2789
باشه عزیزم تو هم منو دعا کن .زندگی واقعا سخته هر کی یه مشکلی داره که یه وقتایی کم میاره انشالله دردا ...

الهي خدا بهت ارامش بده عزيزم 

كو تا زايمان تازه ١٥ هفته ام😅🤦🏻‍♀️

يا امام رضا ♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای کوچیک هستن مصیبتشون یه جوره بزرگ میشن یه جور .مشکلات بچه تا آخر عمر با پدر مادره

حق داری ...دختر خواهر منم پیش فعال بود ..وسواس فکری هم گرفت حالا ۱۳ سالشه خواهرم از دستش آرامش نداره ..مرتب حرف میزنه اروم‌نداره بهم اصن ی حرف بی ربط میزنه پرخاشگره

ميگرن  چندين ساله دارم ك قرص ميخوردم ولي الان باردارم و هفته اي ٣ ٤ روز درد دارم قرصم ي ...

جالب اینه که دکتر به من گفت باردارشی میگرنت خوب میشه

امیدوار بهترشه دردت عزیزم

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
حق داری ...دختر خواهر منم پیش فعال بود ..وسواس فکری هم گرفت حالا ۱۳ سالشه خواهرم از دستش آرامش نداره ...

پس شما میفهمین چی میکشم .مشاور میگه تعریفش کنین اعتماد به نفسش بره بالا .بابا من چی رو تعریف کنم آخه نکته مثبتش کجا بود از صبح تا شب ولش کنی ولو میشه تبلت و گوشی میبینه .نه مسوولیتی قبول میکنه نه درسش رو میخونه حتی کارهای شخصیش رو هم من باید انجام بدم

پس شما میفهمین چی میکشم .مشاور میگه تعریفش کنین اعتماد به نفسش بره بالا .بابا من چی رو تعریف کنم آخه ...

وااای خواهر زاده منم همش تو گوشیه یا بهونه میگیره عین بچه ها پا میکوبه زمین ..بنده خدا خواهرم 

جالب اینه که دکتر به من گفت باردارشی میگرنت خوب میشه امیدوار بهترشه دردت عزیزم

نه والا واسه من ك بدتر شده خيلي شديد 

انشاالله براي شما خوب شه چون خيليا ميگن بهتر شده براشون 

يا امام رضا ♥️ 
چیکار میکنه مگه؟ نمیتونی با یکاری مشغولش کنی؟

شدیدا شلخته هست خونه رو از یه طرف تمیز میکنم اون میریزه همه وسایلاش ولو ..چند بار میگم ولی جا به جا نمیکنه درساشو نگه میداره دقیقه نود باید همه مون کمک کنیم تا تکالیفش رو تموم کنه .وسواسشم قوز بالا قوز هر بار میره دستشویی ده دقیقه اون توئه پاهاشو تا کجا میشوره شلوارشو میشوره که دستم خورد و ...