2777
2789

دخترم 11 ماهشه 

بعد از بارداری افسردگی گرفتم و خیلی حالم بد شد و این هی ادامه داشت

انقد کلافه و بی حوصله بودم همش دلم میخواد بخوابم گریه کنم دکترم رفتم داروهاشو ادامه ندادم چاقم کرد 

دوباره نوبت دکتر گرفتم پیش دکتر خوب شهر برا این ماه

دعوای خاصی نداشتیم با شوهرم 

خیلی بهش گفتم حالم دست خودم نیست کمکم کن

قبلا بهتر بود

امروز صبح بهم گفت پاشو برو خونه ی بابات دیگه نمیتونم

خیلی گریه کردم 

ولی نرفتم 

شما بودین چه کار میکردین من باید چیکار کنم

خیلی حس تنهایی میکنم

دیشب اتفاقی فهمیدم واتس اپش قفله ازش پرسیدم ناراحت شد و صبح اونجوری کرد

برو با خونواده ش در میون بزار همه چیزو بهشون بگو حق نداره اینجوری بگه خوب کردی نرفتی این زندگی متعلق ب توعم هست و باید هرجوری شده حفظش کنی 

ساکن‌:پائـیز🔮  ڪوچہ:مهــر🍁  پلاڪـ5ــ📬

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ جا نرو 

بگو افسردگی بعد زایمان برا خیلی از خانوما پیش میاد که اتفاقا بخش مهمی به همسر ربط داره ومرد خیلی باید مواظب باشه وکمک کنه تا خانم این دوران رو بگذرونه 

خونتو هم خالی نکن براش،یعنی چی که برو ؟😕

بچه رو مگه ازخونه بابات آوردی که بری خونه بابات 

زن وشوهر موقع گرفتاری ومشکل باید پشت هم باشن 

چرا خودت کمک خودت نمیکنی منم افسردگی گرفتم ولی ننشستم کسی کمکم کنه هرچند کمکم کردن ولی خودم خودمو نجات دادم ...صب ب صب شکرگزاری کن شب موقع خواب شکرگذاری کن ...هر چیزی حدی داره میخوای تا عمر داری افسردگی رو غول کنی ک چی ؟؟تو اصلا نیاز ب قرص نداری ...برو باشگاه نقاشی کن آهنگ گوش کن کلاس برو شاید مسخره ب نظر بیاد شاید همت نکنی این کارارو کنی اما کافیه ی هفته انجام بدی ....ب خودت کمک کن لطفا ..شوهرت تا مدتی کمک می‌کنه بعدش خسته میشه تا ابد نمیتونه گریه هاتو تحمل کنه ...خودت میتونی ی ماه افسردگی شوهرتو تحمل کنی ؟؟زندگی رنگو بو داره...زندگی قشنگه...تو قدرت داری تو بی نظیری ...لطفا ب خودت کمک کن

اگه قفل کرده واتساپشو که داره یه غلطی میکنه دیگه.

واحتمالا از حال و روز تو خسته شده ولی بازم حق نداره بی مهری و خیانت کنه.

برو پیش دکتر اعصاب و روان ،دارو تقویتی هم بخور .احتمالا ضعیف شدی.

من و خدا💫