2777
2789
عنوان

راه حلی دارید برای این مسئله؟

44 بازدید | 3 پست

اول بگم که با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم.

من از ماه ۷ بارداریم چون لکه بینی داشتم زیاد بیرون نمیرفتم. الان پسرم ۲ سالش شده. کرونا هم اومده. خانواده ام اصلا پسرم رو ندیدن بعد از کرونا. گاهی با کالسکه بیرون میرفتم با ۰پسرم دور میزدم مادرشوهرم ناراحت مشد. باشوهرم میرفتیم پارکی که بچه هوا بخوره. مادرشوهرم ناراحت میشد. خونه مادرم میرفتم مادرشوهرم ناراحت میشد. گاهی که رد میداد و گریه میکرد و شوهرم رو مینداخت به جونم. گاهی اعضای خانواده خودش میان بهش سر میزنن ولی فامیلهای من حتی مادرم حق ندارن بیان. گاهی با پدرشوهرم بیرون میره ولی من اگر با شوهرم برم بیردن ناراحت میشه.

شاید یکی دو بار خواهرم رو دیدم چقدر پشت سر شوهرم رو ترسوند که باعث میشه کرونا بگیرن.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

الان کلا ۳ ماه میشه که قید بیرون رو زدم. خودم گاهی با اژانس میرم پیش مادرم. شوهرم رو با پسرم میزارم خونه که مادرش ناراحت نشه. الان دیگه قاطی کردم. 

به شوهرم میگم برم بیرون. تو پارک یه ساعت مشخص دور هم جمع میشن برا ورزش میگه بزار کرونا کمتر بشه. میگم برم اموزشگاه هفته ای یک ساعت درس بدم میگه من باید از ساعت کارم کم کنم تو برو ولی بهت ماهانه نمیدم. میخوای بری برو. 

والا قاطی کردم. نمیدونم چیکار کنم که از این قفس در بیام.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

والا تو هرکاری کنی مادر شوهرت ناراحت میشه و از اول چون هی لی لی ب لالاش گذاشتی پررو شده زیادی ناراحت میشه

روز اول حرفتو بزن نذار کار ب اینجا بکشه

ناراحت بشه که بشه زندگی تو بخودت ربط داره

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تو هرکاری کنی مادر شوهرت ناراحت میشه و از اول چون هی لی لی ب لالاش گذاشتی پررو شده زیادی ناراحت ...

والا از اول همین بود. پسرش و شوهرش اینطوری بار اوردنش