سلام دوستان من میخوام شیر دوش اونت بخرم نظرتون چیه؟ کسی استفاده کرده؟ ممکنه شیر نداشته باشم و به کارم نیاد؟ من از شیر دادن معمولی بدم میاد یعنی شیر دوشنباشه قطعا بچه شیر خشکی میشه میخوام بدونم کسی استفاده کرد خوب باشه یا این که خریده باشه و به کارش نیاد به دلیل شیر نداشتن
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
الان نیایین بریزین سرم چرا بدت میاد مگه چشه و این حرفا سوال من درمورد شیر دوشه نه این که چه شیری به ...
من بگم چرا نمیدی شیرت زیاد میشه و...🤣🤣🤣
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نه دستی خوب نیست اصلا ولی برقی خواهرم اینا استفاده کرده میگه خوبه
منم برقی دارم اصلا هی تپ تپ صداش دستی راحت بودم
دستی میگن خیلی درد داره من مدام میخوام استفاده کنم نه فقط اولش برای همین نمیشه دستی
من کلا شیرم مزخرف بود سخت مقومد دستی اوکی بودم بزار بدنیا بیاد بعد بگیر ببین اطراف کی داره ازش بگیر استفاده کن راحت بودی بعد بخر