2789
عنوان

شیر دوش کمک

173 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من میخوام شیر دوش اونت بخرم نظرتون چیه؟ کسی استفاده کرده؟ ممکنه شیر نداشته باشم و به کارم نیاد؟ من از شیر دادن معمولی بدم میاد یعنی شیر دوشنباشه قطعا بچه شیر خشکی میشه میخوام بدونم کسی استفاده کرد خوب باشه یا این که خریده باشه و به کارش نیاد به دلیل شیر نداشتن 

کلا شیردوش برقیا شیرت رون بیاد خوبه وگرنه مدل بیماریتانی قوی عالبه همین ‌دستی بگیر بهتره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان نیایین بریزین سرم چرا بدت میاد مگه چشه و این حرفا سوال من درمورد شیر دوشه نه این که چه شیری به ...

من بگم چرا نمیدی شیرت زیاد میشه و...🤣🤣🤣

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
کلا شیردوش برقیا شیرت رون بیاد خوبه وگرنه مدل بیماریتانی قوی عالبه همین ‌دستی بگیر بهتره

نه دستی خوب نیست اصلا ولی برقی خواهرم اینا استفاده کرده میگه خوبه

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

دستی میگن خیلی درد داره من مدام میخوام استفاده کنم نه فقط اولش برای همین نمیشه دستی

دستی میگن خیلی درد داره من مدام میخوام استفاده کنم نه فقط اولش برای همین نمیشه دستی

نه دستی که شیر نمیاد که

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
من بگم چرا نمیدی شیرت زیاد میشه و...🤣🤣🤣

اخه نی نی سایت بعضیا عادتشونه انگار باباشون رو کشتی یه سوالی بپرسی میریزن سرت مگه چشه شیر دادن دلتم بخواد فلان واین حرفا پیشگیری کردم

نه دستی خوب نیست اصلا ولی برقی خواهرم اینا استفاده کرده میگه خوبه

منم برقی دارم اصلا هی تپ تپ صداش دستی راحت بودم

من دستی استفاده کردم خوب بود

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

من کلا شیرم مزخرف بود سخت مقومد دستی اوکی بودم بزار بدنیا بیاد بعد بگیر ببین اطراف کی داره ازش بگیر استفاده کن راحت بودی بعد بخر