2777
2789

یه لیوان اب بذار کنارت هر وقت سرفه کردی ازش بخور 

داروهای گیاهی مثل اویشن زنجیبل و .... دم کن بخور 

برای گرفتی بینی هم قهوه بو کن و یکم نمک داخل آب جوشیده بریز بعد بکن داخل بینی خیلییی موثره 

قرص هم سرخود مصرف نکن برو دکتر

انشالله بزودی خوب شی❤

برای فردایی که هنوز نیومده استرس نداشته باش ، یه چیزی میشه دیگه... زندگی کن ، لذت ببر بذار این دو روز دنیا به خوشی بگذره✨️🩷

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه لیوان اب بذار کنارت هر وقت سرفه کردی ازش بخور  داروهای گیاهی مثل اویشن زنجیبل و .... دم کن ...

آره آب و گذاشتم هی میخورم ولی فایده نداره کلافم کرده

خسته ترینم
آره آب و گذاشتم هی میخورم ولی فایده نداره کلافم کرده

من هفته پیش سرما خورده بودم دکتر برای سرفه  بهم‌شربت (( برم هگزین)) و ((دیفن هیدارمین)) داد 

برای فردایی که هنوز نیومده استرس نداشته باش ، یه چیزی میشه دیگه... زندگی کن ، لذت ببر بذار این دو روز دنیا به خوشی بگذره✨️🩷