2777
2789

دوستان بهتون تو تاپیکای قبلیم گفتم که متاسفانه شوهرم مشکل اختلال دوقطبی و پارانوئید داره 

با چند نفر مشاور صحبت کردم ، گفتن به یه نفر بگو که کمکش کنه

میخوام به پسرداییش بگم، دکتره ، و هم اینکه شوهرم ارتباط خوبی باهاش داره 

چون خانواده ی من که کلا باهاشون ارتباط ندارم 

از خانواده ی شوهرم هم که مادرش خودش مشکل پارانوئید و اسکیزوفرنی داره ، برادر نداره ، خواهراش از خودش کوچیکترن، پدرش هم آدم خوب و منطقی ای هست ، فقط میترسم بخاطر حفظ آبرو و شخصیت خودشون و پسرش کلا قبول نکنه یا فکر کنه من انگ میزنم یا مادرشوهرم پُرش کنه یه دردسر دیگه درست کنن برام ، 

خیلی فکر کردم ، به نظرم اومد بهترین کار اینه با پسرداییش مشورت کنم ، هم خودش دکتره ، هرچند غیرمرتبط ، هم بسیار قابل اعتماد و باشخصیت 

چیکار کنم بنظرتون؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه دکتر  باید بری پیش فامیل؟

متوجه منظورم نشدی اینهمه نوشتم؟! 

میگم شوهرم قبول نداره که بیماره 

باید کسی باشه که بتونه ارتباط برقرار کنه باهاش و یجوری راضیش کنه

اگر برات دردسر نمیشه خوب کمک بگیر

من تا مشکلی پیش میادبه  برادر شوهرم میگم کمک کنه

خدا حفظش کنه مثل داداشه برام

البته خانومش میدونه ودر جریان میگذارمش

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
متوجه منظورم نشدی اینهمه نوشتم؟!  میگم شوهرم قبول نداره که بیماره  باید کسی باشه که بتون ...

چرا خوندم کامل 

منظور منم اینه احتمال داره ناراحت بشه ب فامیل گفتی و..

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چرا خوندم کامل  منظور منم اینه احتمال داره ناراحت بشه ب فامیل گفتی و..

خوب میگم شوهرم قبول نداره که مریضه، اصلا حاضر نیست بره روانپزشک ، باید کسی باشه کمکش کنه 

به غریبه برم چی بگم ؟

سلام عزیزم، فکر میکنی اگه بهش بگی کمکی ازدستش بربیاد؟ یا اصلا تمایلی به کمک خواهد داشت؟ واینکه آدم رازداری هست؟ نکنه به خانمش بگه (اگه متاهل باشه) یا به کس دیگه ای مثلا مادر وپدرش.

تماااااام جوانب امر رو بسنج و بعد تصمیم بگیر.تا چه حد با پسرداییش صمیمی و راحته؟ 

به نظرم اگر واقعا اعتقاد داری کمکش میکنه و رازداری بلده بهش بگو .

ضمنا مطمئنی مادرشوهرت پارانوئیدی هست یا حدس زدی؟اصلا خود شوهرت صددرصد مطمئنی بیماره؟ 

تمام این نه سال چرا شک نکردی که شوهرت بیماره؟چه اتفاقی باعث شده تا اینقدرررر مطمئن بشی که پارانوئیدی هست؟

سلام عزیزم، فکر میکنی اگه بهش بگی کمکی ازدستش بربیاد؟ یا اصلا تمایلی به کمک خواهد داشت؟ واینکه آدم ر ...

سلام روزگاران جان عزیزم

بله آدم مطمئن و رازداری هست، مجرده ، ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفتم بهش بگم، ولی مطمئنم اگه بگم حتما کمکش میکنه 

بله مادرشوهرم همون روز خواستگاری خیلی ظریف اشاره کرد که مشکل اعصاب داره ، و بعدها هم از اخلاقیات و رفتاراهاش و از فامیل و آشنا شنیدم که پارانوئید داره ، در ضمن مادربزرگهای شوهرم ، عمه هاش ، هم این مشکلو دارن

در مورد شوهرم ، چون واقعا ما خیلیییی کم کنار هم بودیم همیشه ، رفتاراش برام قابل هضم نبود، ولی علتی هم پیدا نمیکردم ، خودت که در جریان همه چی هستی، این آدم حتی به من هم شک داره ، بخاطر همین بامن حرف نمیزنه و چیزی نمیگه، این دلیل حرف نزدنش ، بعد با چند تا دکتر و روانپزشک مشورت کردم ، این یک ماه که پیشش بودم دقت کردم ، متوجه شدم بیماره متاسفانه

سلام روزگاران جان عزیزم بله آدم مطمئن و رازداری هست، مجرده ، ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفتم بهش بگم، ول ...

مادرشوهرت درمانی دریافت میکنه یا خبر نداری؟ اگه عمه و مادربزرگای شوهرتم این مشکلو دارن و پدرشوهرت با این بیماری آشنایی داره،و رابطه ی خوبی با پدرشوهرت داری و حرفتو قبول میکنه بهتره که از ایشون کمک بگیری و بسپری که به کسی چیزی نگه . 

مادرشوهرت درمانی دریافت میکنه یا خبر نداری؟ اگه عمه و مادربزرگای شوهرتم این مشکلو دارن و پدرشوهرت با ...

یه موقع یادمه مادرشوهرم دارو استفاده میکرد، ولی بعدا دیگه چیزی نمیدونم، ولی میدونم خوب نشده هنوز