park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8428 عنوان قلم چی 295 بازدید | 33 پست خوبه به نظرتون ثبت نام کردمکسی هست رفته بوده باشه یا الان بره خوبه؟؟مزایاش آزمون داشت یه پکیج آموزشی و مشاور تحصیلی حالا به نظر شما قلم چی چطوره؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞 1400/09/04 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heli_ghashangeh عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 2004 قلم چی معرکست ! شازده کوچولو زندگی قشنگی داشت !گل رُزِش رو با همه بد خُلقی هاش دوست داشت :) https://t.me/aramesh_aram0 چنل نوشته هام🕊
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8428 قلم چی معرکست ! واقعا خوبه به نظرتون برا کنکور و آزمون تیز هوشان و کلا؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8428 من آنتی قلم چی هستم یک موسسه دزد چطور؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
heli_ghashangeh عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 2004 واقعا خوبه به نظرتون برا کنکور و آزمون تیز هوشان و کلا؟ عالیه شازده کوچولو زندگی قشنگی داشت !گل رُزِش رو با همه بد خُلقی هاش دوست داشت :) https://t.me/aramesh_aram0 چنل نوشته هام🕊
maman_mersa عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 146 قلم چی فقط ازمون هاش خوبه نسبت به بقیه موسسات کتاب هم کتاب های خیلی سبزو گاج من خودم مشاوره قلم چی بودم ازمون اونجا برو حتما
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8428 عالیه شما رفتین؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8428 قلم چی فقط ازمون هاش خوبه نسبت به بقیه موسسات کتاب هم کتاب های خیلی سبزو گاج من خودم مشاوره قلم چی ب ... بله کتاب کمک درسی دارم خودممانگار میگفت خودشونم پکیج آموزشی دارن زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8428 آزمون قلم چی خوبه پیشنهاد میکنم شما رفتین؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
بهارشکلاتی عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 5715 بله کتاب کمک درسی دارم خودمم انگار میگفت خودشونم پکیج آموزشی دارن پکیج آموزشی قلمجی خوب نیست نگیر مادر شدن حس خیلی عجیبیه🥺