2777
2789
عنوان

قلم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 33 پست
اگه تقلب نکنی عالیع

تقلب😳

آزمون هاش که حضوری فکر کنم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله رفتم دوسال ؛اگر درس خون باشی به درد میخوره

نتیجه گرفتید؟

یا کسی بوده از دوستاتون اونجا که نتیجه خوبی گرفته باشه؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
نتیجه گرفتید؟ یا کسی بوده از دوستاتون اونجا که نتیجه خوبی گرفته باشه؟

من نتیجه متوسط گرفتم ،خودم متوسط تلاش کردم 

تعجب کردم از این سوالتون هر  سال رتبه برتر ها از قلم چی هستن ‌،معلومه نتیجه داره به شرط خوندن

قلمچی انلاینه ولی خیلی ها سوالاش و قبل آزمون میخرن😑تا تراز ۷۰۰۰ بگیرن

آخه پرسیدم گفت حضوری آزمون میگیرن

خب چرا باید این کارو بکنن برا قلم چی اونا میخوان سطح خودشونو بفهمن دیگه این طوری باشه که ارزشی نداره

من نتیجه متوسط گرفتم ،خودم متوسط تلاش کردم  تعجب کردم از این سوالتون هر  سال رتبه برتر ها ...

شما چه رشته ای بودید؟

حالا اگر از پکیج ها وکلاس هاش هم  استفاده نکردی حتما از ازمونها استفاده کن با نقاط ضعف وقوت درسیتون شما رواشنا میکنه وبه مطالعه ودرس خوندنتون هدف میده متوجه میشد تو کدوم درس ضعیف هستید ووقت بیشتری براش بزارید در ضمن برای دوستانی که اهل مطالعه هستن ویا دانش اموزانی که قصد خرید کتابهای کمک درس دارن ۴ و۵ آدر بخاطر بلک فرای دی تخیف ویژه گذاشتن به ویستور سر بزنید vistor.shopبعضی کتابها تا ۵۰ درصد تخفیف داره 

حالا اگر از پکیج ها وکلاس هاش هم  استفاده نکردی حتما از ازمونها استفاده کن با نقاط ضعف وقوت درس ...

پیکیجم باید جدا بخریم؟

آخه پول گرفت دیگه برا همش دو میلیون و خورده ای گرفت

پیکیجم باید جدا بخریم؟ آخه پول گرفت دیگه برا همش دو میلیون و خورده ای گرفت

دست خودتون هست اگر دوست داشتید میتونید بخرید اگر نه میتونید تهیه نکنید ولی خوب این جور موسسه ها تاکید دارن بر تهیه سایر محصولاتشون چون خصوصی هستن