2777
2789
عنوان

سربازم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 120 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخ آخ اینکه تهرانین ولی کرج افتاده دیگه بدتره ، چون این بحث 24 ماهه شدن بر اساس مسافته و چون تهران و ...

ای بابا ... چی بگم 

چیکار میشه کرد دیگه ... 

داشت میفتاد سپاه آشنا دور داشتیم ماهی که انتخابات بود رفت ،افتاد انتظامی دیگه ،نیرو زیاد گرفته بودن اون ماه ... .

ولی دلم میسوزه و ناراحت شم ،حتی برا سربازهای دیگه، نه فقط داداش م ،خیلی سختی میکشه، ولی کاری م بر نمیاد ازم جز دعا 

شما پست و پاسداری نداشتید؟

یه سوال بال به سرباز که ولی فشار دوست چطور میشه کمک کرد که از فشار فکریش کم بشه یا چطور میشه بهش ارا ...

من کل سربازیم بدون گوشی بودم ، کلا به نظرم اصلی ترین سختی و فشاری که به آدم میاد همین بحث موبایله . چون میتونم بگم تنها جایی که تو زندگیم موبایل و سرگرمی نداشتم بود ، شاید تنها کتابایی که تو زندگیم خوندم تو سربازی بوده   ولی اگر گوشی داره قطعا از خداشه یکی باهاش چت کنه یا حرف بزنه مخصوصا اگه دوس دخترش باشه

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی
واقعا خوش ب حالت‌ عزیزم.خوشبخت بشید🙏🏻 من نه...مامانه منم از روز اول میدونست..تلفنی و اینا باهاش ح ...

عزیز دلممم به مادرت بگو مخصوصا تو امر ازدواج خیچ عجل۶ ای نیست..من خودم تو خانواده مذهبی بزرگ شدم اما خاموادم هیچوقت سختگیر نبودن....همیشه به مادرت بگو مهم نیست اون پسر چقدر پول داره یا ماشینش چیه ....یا اینکه شغلش چیه...چون وقتی یکیو داری که عاشقشی همیشه در کنارش رشد میکنی ....ما ۴ سال پیش شاید هیچی نداشتیم اما الان یه خونه و یه ماشین خریدیم در کنار هم ادما کنار هم رشد میکنن و قد میکشن ایشالا هرچی برات پیش میاد خیر باشه❤❤❤❤ 

تاپیک دوست پسر ممنوعه

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

ای بابا ... چی بگم  چیکار میشه کرد دیگه ...  داشت میفتاد سپاه آشنا دور داشتیم ماهی که ان ...

چرا ماهم که با لیسانس رفتیم پست و پاسداری داشتیم ، اما یه جزئی کمتر از بقیه. ولی در کل به نظرم سختی اصلی به خاطر سن آدمه. اگه سن پایین باشه خیلی راحتتره و احساس بدی به ادم دست نمیده و اصلا تو یه دنیای دیگه هستی.

ولی فکرشو بکن یه نفر 25 26 ساله بره یه جا که هیچ قانونی نداره و یه بچه 18 ساله که از ناکجا آباد اومده و سوادی هم نداره و تو جامعه هیچ جایگاهی نداشته ، بیاد بشه رئیست و بهت دستور بده ...   

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی
من کل سربازیم بدون گوشی بودم ، کلا به نظرم اصلی ترین سختی و فشاری که به آدم میاد همین بحث موبایله . ...

دوستم میگه قبلا خیلی مشتاق بود الان سرد شده انگار بیحوصله شده یه روز اخلاقش خوبه یه روز نیس 

دوستمم مغروره نمیپرسه ازش چته یا چیشده میگه اگه بخواد خودش میگه چون قبلا هرچی میشد خود پسره تعریف میکرد اما کلی براش غصه میخوره و از اینکه سرد شده باهاش ناراحته و گریه میکنه اما چون دوستم مغروره عین خودش سرد باهاش رفتار میکنه میگه ممکنه بهش زیاد روبدم براش تکراری بشم 

ولی واقعا عذاب میکشه همش بهم زنگ میزنه و گریه میکنه 

شما به نظرتون این سرباز با یه دختردیگه دوس شده یا دوستمو دیگه نمیخواد؟

قرارشونم ازدواج بود

دقت کنید در رابطه با سربازیه😊

میدونم!! ولی دوس پسرته!

من نمیگم نینییار میگه اکه حذف شد خودت میدونی

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

چرا ماهم که با لیسانس رفتیم پست و پاسداری داشتیم ، اما یه جزئی کمتر از بقیه. ولی در کل به نظرم سختی ...

👍داداشمم لیسانسِ دیگه، پست داره الان که کم شده ،۵ روز در ماهه ،پست سخت نبود؟اون بالا بی سرگرمی؟از لحاظ فکری و روانی؟این بخشش براش خیلی سخته ،جسمی م که جای خود ،۲ ساعت بالا برجکِ ،سرپا 

آره دقیقا همین حرفا رو از داداشم شنیدم ،داداشم ۲۳ ،خوبه حالا رفت ،دیرتر نشد ،۶ ماه خدمت م هست ،برا همین الان به استارتر گفتم سن بالا(گفت ۲۸)خیلی سخت تره ...

میدونم!! ولی دوس پسرته! من نمیگم نینییار میگه اکه حذف شد خودت میدونی

مهم نیست  من فقط میخواستم شرایط اینکه سربازی چطوررو بدونم ممنون ازتون که گفتین🙏🏿چون خیلی استرس دادم و اطلاعاتی راجبش نداشتم

دوستم میگه قبلا خیلی مشتاق بود الان سرد شده انگار بیحوصله شده یه روز اخلاقش خوبه یه روز نیس  د ...

نمیدونم سربازیش چجوریه و اصلا هرروز میزارن بره بیرون بگرده که با دخترا دوست شه یا نه ولی خودم تو سربازی حس میکردم که الان که تو این روزای سخت زیر فشارم دوست دارم با کسی صحبت کنم نه وقت خوشی