2777
2789
عنوان

سربازم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 120 پست
عزیز دلممم به مادرت بگو مخصوصا تو امر ازدواج خیچ عجل۶ ای نیست..من خودم تو خانواده مذهبی بزرگ شدم اما ...

همه ی این حرفا رو میزنم..اما از اونجا ک فقط میخواد حرف حرف خودش باشه و جز خودش هیشکیو قبول نداره اصلا گوش نمیده ک فقط حرف خودشو میزنه..امروز دیگه قاطی کردم..گفتم حرف منو قبول نداری برو با یه مشاور حرف بزن بیین اون چی میگه..هر چی گفت من قبول میکنم!

۲۳ سالمه هیچی ک از زندگی‌ نفهمیدم..دو سالم هست ک مامانم اینجوری رفته رو اعصابم افسرده شدم..ما خودمون باهم مشکلی نداریم خداروشکر فقط مشکل الان اینه ک مامانم عجله داره ک میگه بگو خانواده اش بیان جلو..همین!انگار مثلا هممون شرایطمون اوکیه و اون نمیاد!!

چی‌بگم..ایشالا ک هر چی خیره..ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی  حرفامو گوش کردی🌹🙏🏻

دوستم میگه قبلا خیلی مشتاق بود الان سرد شده انگار بیحوصله شده یه روز اخلاقش خوبه یه روز نیس  د ...

تو سربازی ممکنه خیلی قلیان احساسات زیاد باشه بنظرم دوستتون باید مهربون تر باشه😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

👍داداشمم لیسانسِ دیگه، پست داره الان که کم شده ،۵ روز در ماهه ،پست سخت نبود؟اون بالا بی سرگرمی؟از ل ...

من خودم با تنها چیزی که حال میکردم اون شیفت دو سه ساعته نگهبانی بود ، بخش سختش وقتی بود که نگهبانی تموم میشد باید میرفتی پیش بقیه سربازا. بعد رفتار و دید سربازای شهرای دیگه نسبت به سربازایی که تو شهر خودشون افتادن خیلی بدتره

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی
نمیدونم سربازیش چجوریه و اصلا هرروز میزارن بره بیرون بگرده که با دخترا دوست شه یا نه ولی خودم تو سرب ...

سربازیش اینجوریه که هرشب 2 ساعت شبا پست میده اخرهفته هامیره بیرون 

و اینکه اینا توی تلگرام دوست شدن ولی همدیگه رو دوس دارن دختره خیلی مذهبیه و دختر خوبیه و پسره هم میگف مذهبیه میگف هیچچ وقتم حرف  بدی نزده و گفته من تا قبل تو با دختری نبودم اما میگه جمله های قشنگی میگه که با توجه به اینکه تا حالا با دختری دوست نبوده عجیبه اینارواز کجا یادگرفته جدیدا دیگه زنگم نمیزنه و وسط چت یهو غیبش میزنه😑دوستم خواس باهاش کات کنه پسره نذاشت الان فازش معلوم نیس😐

همسن منی زیاد خودتو اذیت نکن 😊

اگر مامانم مثل تو بود طرز فکرش تو همه چی اذیت نمیشدم..الان خوشبخت ترین دختر دنیا بودم..ن ب خاطر این جریان..کلااا..

چون اصلا طرز تفکر خوبی نداره و ب قول معروف با زبونش بد میچزونه ادموو..وگرنه سنی ندارم🙂نمیدونم چرا اینجوری میکنه🙂

من خودم با تنها چیزی که حال میکردم اون شیفت دو سه ساعته نگهبانی بود ، بخش سختش وقتی بود که نگهبانی ت ...

👍درسته شخصیت ها و علایق متفاوتِ 

ولی خوب فکر و داغون میکنه آخه ۲ ساعت بیکاری ... کش میاد زمان ،نمی گذره، کتاب و هر گونه وسیله م ممنوعه 

آره اون قسمت تعامل م سخته ،همه جور آدمی هست و ... .کنار اومدن و ... .دیگه بستگی به سازگاری فرد و شانسِ که جایی باشه و آدمایی که خوب باشن و بتونی کنار بیای یا نه 

اگر مامانم مثل تو بود طرز فکرش تو همه چی اذیت نمیشدم..الان خوشبخت ترین دختر دنیا بودم..ن ب خاطر این ...

مادرت نگرانته میترسه ....به جامعه اعتماد نداره خیلیم طبیعیه احتمالا خیلی دختر مهربون و ساده ای هستی درسته؟؟میدونی من یکم گرگ وارانه بزرگ شدم منظورم اینه که خب یکم بیشتر از سنم ..میدونم شاید مادرت فکر میکنه که نمیتونی درست تصمیم بگیری ...ازنظر من به مادرت ثابت کن بزرگ شدی

سربازیش اینجوریه که هرشب 2 ساعت شبا پست میده اخرهفته هامیره بیرون  و اینکه اینا توی تلگرام دوس ...

عجبا ، باید زنگ بزنه به فرماندش بگه گوششو بپیچونن   

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی
👍درسته شخصیت ها و علایق متفاوتِ  ولی خوب فکر و داغون میکنه آخه ۲ ساعت بیکاری ... کش میاد زمان ...

خدا صبر بده خلاصه من خودم هنوز باورم نشده کارتمو چند روز پیش اوردن