2777
2789
عنوان

سربازم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 120 پست
خدا صبر بده خلاصه من خودم هنوز باورم نشده کارتمو چند روز پیش اوردن

دیگه توکل به خدا ،سپردیمش به خدا ،انشاالله همه سربازا راحت و خوب این دوره رو بگذرونن ... 

راحت شدید دیگه 😍به سلامتی 

مادرت نگرانته میترسه ....به جامعه اعتماد نداره خیلیم طبیعیه احتمالا خیلی دختر مهربون و ساده ای هستی ...

ترسیدن ک خب میترسه..میدونم..ولی دلیلی فکر نمیکنم واسه ترس باشه اخه..من بالاخره اینم نباشه یا اگر نبود با یکی ازدواج میکردم😔اما نمیدونم ..مهربون اره ولی اونقدا ساده نیستم..ولی شاید فک میکنه ساده ام..در حالی ک من اصن بچگی رو پای خود..هیچ وقتم‌ ادا اصوله بچگونه در نیووردم ک فک کنه بچم..هنیشه خیلین جدیو و مصمم بودم..نمیدونم والا چی بگم اصلا..کلا ن اینکه بگم‌با من اینجوریه..نوع حرف زدنش با خواهرمو داداشمم وقتی ناراحت بشه همینه...اروم منطقی نیس..پرخاشگره.

حالا الان تو نظرت چیه ؟؟من چجوری بهش ثابت کنم؟؟

چون هرچی حرف میزنم باور نمیکنه فک میکنه یارو میخاد بپیچونه..اونم‌میگه من اگر میخواستم برم یا بپیچونم خب میرفتم تا الان..چون من سر این موضوع زیاد حرف زدن..میتونست کات کنه اگر براش مهم نبودم!!یا میتونست بی محلی کنه یا هرچی ک متوجه بشم...ولی اینجوری نیس واقعا..منتهی میگه بزار به وقتش مادر تو داره عجله میکنه نمیزاره شرایط اوکی بشه منم با دست پر بیام جلو

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دیگه توکل به خدا ،سپردیمش به خدا ،انشاالله همه سربازا راحت و خوب این دوره رو بگذرونن ...  راحت ...

سلامت باشی

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی
دیگه توکل به خدا ،سپردیمش به خدا ،انشاالله همه سربازا راحت و خوب این دوره رو بگذرونن ...  راحت ...

من الان عضو شدم ولی شماها نمیخوابین؟   

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی
من الان عضو شدم ولی شماها نمیخوابین؟    

نه ماهایی که تا الان بیداریم ،اکثرا شب زنده داری م دیگه...🤭😅🤷‍♀️

دیگه مشغول بحث شدیم ،چرا میخوابیم ،ما تا نزدیک ۲ مهمونی بودیم بعد اومدم سر گوشی و ... 

دو ماه آموزشی وحشت ناک سخته 

ولی بعدش آسون میشه چون مدرکش بالاست اذیتش نمیکنن بخاطر کرونا نزدیک میندازن و قسمت اداری خودش آقا متین باشه جاش اوکی چت دیدنتون هم اوکی فقط دل به دریا باید بزنه گوشی ببره تو پادگان هعی یادش بخیر 😞چندسال پیش اینقدر با استرس من این 2سالو گذروندم چندبار گرفتنش عکسام دیدن ازتو گوشیش😑با تمام سختی هاش خوب بود مثلا تا از پادگان میومد هنوز نرسیده تو راه میومد دنبال من ولی نزدیک به 1 ساله کات کردیم 😞برام دعا کن تو زندگیم معجزه رخ بده 

اره و بیشتر از من دوسش داره

ببین حالا ما اینا رو گفتیم، ولی اینجوری م نیست که همش بدی و معایب باشه،هر چند اینا بیشترِ، مزایایی هم داره باعث میشه ساخته و قوی و محکم تر بشن برا زندگی ،در برابر مشکلات و سختی ها، زود جا نزنن و خسته نشن و پا پس نکشن ... .خلاصه همون مرد شدن که میگن یِ چیزی تو همون مایه ها

دقیقااا بعدشم تو ازمایشگاه مشغول بشم

عالیه

توروخدا لایک نکنید!حوصله ندارم برم اعلانمو اینطوری ببینم😢😢میشه لطفا اگه امضامو میبینی واسه اینکه کارام درست بشه و اینکه خوشبخت و عاقبت بخیر بشم واسم دعا کنی؟؟؟ویه صلوات بفرستی برام؟
ببین حالا ما اینا رو گفتیم، ولی اینجوری م نیست که همش بدی و معایب باشه،هر چند اینا بیشترِ، مزایایی ه ...

ممنون عزیزم اون خیلی زحمت کشیده از ۱۵ سالگی کار کرده رو پا خودش بوده از اون نظرا که مطمعنم اصلا سوسول بار نیومده

ممنون عزیزم اون خیلی زحمت کشیده از ۱۵ سالگی کار کرده رو پا خودش بوده از اون نظرا که مطمعنم اصلا سوسو ...

🙏🌷 .

👍ولی بازم سربازی فضا ش متفاوتِ ،نه حالا فقط از لحاظ کار کردن ‌،حالا بره متوجه میشید ... .مثلا رفتارهای متفاوتی میشه به نسبت خانواده و اطرافیان و ... چیزای دیگه

ینی اجزه گوشی بردن نمیدن🤕🤕

نه عزیزم صحبت هم چند دقیقه کوتاه میزارن کنی عشق من که رفت سربازی آموزشی که داغون شد مامانش هم ازاون بدتر دوبار بردنش بیمارستان بستری شد تا تونست بره پیشش ببینش پسر داییم که یک ماه بیشتر نبود تو دوران کرونا بود مامانش تو اون مدت لبخند هم نزد چه برسه چیزای دیگه تا اینکه داییم یه دوستی تو کرمانشاه داشت رفت ملاقاطی چند دقیقه تصویری با گوشی اون تماس تصویری گرفتن همون موقع خندید و تا دو روز حالش خوب بود بعدش شد همون آدم قبل تازه پسر داییم باداییم قهر بود رفت زنگ زد گفت بگین بابام برام کاری کنه خیلی دارم اذیت میشم البته اینا بستگی داره تو شرایط سخت بوده یانه این دوتا که مثال زدم ته تغاری هستن پسر داییم که تک پسره هردو عزیز کرده مامان بودن