2777
2789
عنوان

سربازم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 120 پست
نه مامانم شرط گذاشته تا قبل تموم نشدن کامل درس من و سر کار نرفتن من کاری نکنیم میگه هرچی قراره بشی خ ...

اینم حرف حسابیه و درست

چی میخونی؟

توروخدا لایک نکنید!حوصله ندارم برم اعلانمو اینطوری ببینم😢😢میشه لطفا اگه امضامو میبینی واسه اینکه کارام درست بشه و اینکه خوشبخت و عاقبت بخیر بشم واسم دعا کنی؟؟؟ویه صلوات بفرستی برام؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آخ آخ خدا صبر بده ، من چون زودتر رفته بودم این قانون شامل حالم نشد اما از آذر 1399 به بعد هرکی تو شه ...

واقعا خدا صبر بده ... .به خودش بیشتر و به ما ...

دقیقا از اونموقع شد ۲ سال 😬😕🤷‍♀️اینم شانس مایه ...

کلا فک کنم شده ۲۴ ،بعد شهر دور هم که کسری داره و ... 

داداش م بیشتر پاسداری و پست و راه دور اذیت ش میکنه ،تهران یم ،کرج افتاده ،خورشید بیرون نزده ،راه میفته 🥺

وایییییی شوخی میکنیدددددد؟🤕

سربازی هنوز هم 21 ماهه ، اما برای کسایی که تو شهر خودشون بیفتن 24 ماه میشه

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی
ممنون عزیزم برام دعا کنید 

نگران نباش،ظرفیتتو ببر بالا ،زندگی همینه ،عادت می‌کنی کم کم . منو‌ همسرم ده ساله از هم دوریم .هر چند ماه ،چند روز همو میینیم .شاید ۱۰ماه دیگ بعد این همه سال باهم باشیم و دیگ از هم دور نشیم بازم معلوم نیست ...سخته اما عادت میشه ...میگذره ...

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
نگران نباش،ظرفیتتو ببر بالا ،زندگی همینه ،عادت می‌کنی کم کم . منو‌ همسرم ده ساله از هم دوریم .هر چند ...

عزیزمم ممنون ازتون خدا بهتون سلامتی و هرچی زودتر کنار هم باشیدبرای همیشه💋

واقعا خدا صبر بده ... .به خودش بیشتر و به ما ... دقیقا از اونموقع شد ۲ سال 😬😕🤷‍♀️اینم شانس مایه ...

آخ آخ اینکه تهرانین ولی کرج افتاده دیگه بدتره ، چون این بحث 24 ماهه شدن بر اساس مسافته و چون تهران و کرج نزدیک هم هستن ، اینجوری حساب میکنن که تو شهر خودش افتاده و میشه 24 ماه.

من سرباز بودم هرکی از کرج میفتاد تهران براش 24 ماهه حساب میشد در صورتی که کلی سختی میکشید هرروز بره تا خونشون کرج

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی
خب میخوام تهران بیفته اینجوری همون ۲۴ ماه🤕

دیگه تقدیر و سرنوشت بوده   

من ژنتیک خوندم دانشگاه علوم پزشکی تهران لیسانم تموم شده الان دادم برای ارشد میخونم 

اها پس شرط اینکه سرکارتم باید راس و ریس بشه...!

توروخدا لایک نکنید!حوصله ندارم برم اعلانمو اینطوری ببینم😢😢میشه لطفا اگه امضامو میبینی واسه اینکه کارام درست بشه و اینکه خوشبخت و عاقبت بخیر بشم واسم دعا کنی؟؟؟ویه صلوات بفرستی برام؟
سربازی هنوز هم 21 ماهه ، اما برای کسایی که تو شهر خودشون بیفتن 24 ماه میشه

یه سوال برای یه سرباز که ولی فشار روشه چطور میشه کمک کرد که از فشار فکریش کم بشه یا چطور میشه بهش ارامش داد بامهربون حرف زدن باهاش یا به حرفاش گوش دادن؟ بعد خوبه ادم زیاد بهش پیام بده یا کم ؟ فرض کنید گوشیش پیششه 

اگه زیاد باهاش حرف زد باعث نمیشه خسته بشه؟ 

ایناروبرای یکی از دوستام میپرسم ممنون میشم جواب بدین

عزیز دلممم مامان من از روز اول اشناییمون  میدیدش حتی باهاش تلفنی صحبت میگرد راجب من .....مادرم ...

واقعا خوش ب حالت‌ عزیزم.خوشبخت بشید🙏🏻

من نه...مامانه منم از روز اول میدونست..تلفنی و اینا باهاش حرف نزده تا حالا..خودمون بودیم فقط..خانواده ها ولی فقط میدونستن ما باهمیم..اره شاید مامانت چون مشاور هستش درکت میکنه😔

مامانه من اصلا درکم نمیکنه ..با اینکه همیشه میگفت پسر خوبیه و واقعا هم هست..اما نمیدونم..میگم ک اینجور حرفارو میزنه و خیلی عجله داره و این عجله هم اصلا درست نیس واقعا ..اونم تو ازدواج!!

سپردم دسته خدا..دیگه نمیدونم چی میشه..چون من کم اوردم ..

واسم دعا کن عزیزم ک ماه دیگه رفت اموزشی برگشت ما بتونیم یه حرکتی بزنیم مامانم خیالش راحت شه💔😔