2777
2789
عنوان

سربازم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 120 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خدایااا هیچی قراره حسابی افسرده بشم🤕

ولی همسر من سر کرونا آموزشی یک ماه بود گوشی داشت هرشب حرف می‌زدیم دوبار هم اومد مرخصی .ولی بقیع اطرافیان مرخصی نداشتن و با کارت تلفنی زنگ میزدن.بستگی به پادگان دارع همسر من کلا آموزشی راحتی داشت .

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
البته اشنا داره میندازنش جای خوب اما بازم خیلی نگرانشم من به شدت روحیه وابسته ای دارم اونم همینطور ب ...

خب اگه سپاه بیفته که راحته دیگه ... 

👍درسته، ولی به هر حال چیزیِ که باید رفت و گذروند به قولی آش کشک خاله س ،دلتنگی که به هر حال برا همه سربازا و خانواده و ... هست ،ولی خب یکم عادت میکنید ،بعد هم خود سربازی بعد آموزشی نزدیک میفته معمولا، آشنا هم که داره ... میگذره ،چیکار میشه کرد دیگه

ببخشید سربازا اجازه بردن گوشی دارن ؟؟ اینکه میگن تا ۳۰۰ کیلومتری شهر محل زندگی برای سربازی میفرستن ...

اینجور چیزا شانسیه ، قانون هر کجا با جای دیگه فرق میکنه ، من ارتش و تهران بودم و گوشی غیرمجاز بود. کلا طبق قانون گوشی بردن ممنوعه در منطقه نظامی ! حتی درجه دار ها هم مثلا شاید توی جورابشون میزاشتن گوشی شونو ...

بحث کیلومتر هم همینطور ، از همه شهری میفتادن ، برای تهران بیشتر از شمال و تبریز و همدان بودن. اما تک و توک مثلا از بندرعباس هم میفتادن اینجا. بیسواد و فوق لیسانس، فرقی تو تحصیلات نبود 

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی

خوش ب حالا ک همچین مادری داره ک دلداریت میده..

مامانه من داره ...مت  س ر و ی س میکنه ک چرا باهاشی!!!

از کجا معلوم ک اون رفت برگشت اومد جلووو..از کجا معلوم فلان از کجا معلوم بهمان..یعنی من مغزم رد داده..الانم دارم گریه میکنم مینویسم...خیلی همو دوست داریم..جقتمونم ۲۳..پسر خوبیم هست واقعا..۳ ساله باهمیم..نمیدونم چیکار کنم واقعا..امروز ک با مامانم بحثم شد شدیییید رفتم بیرون پیشش ک البته مامانم نمیزاشت برم..

رفتم صحبت کردم گفتم مامانم میگه با خانوادت صحبت کن بیان جلو و اینا..یعنی بدبخت دوس داره بیاد جلو شرایطش جور نیس الان..مشکلات دارن یکم..ولی مامانم اینو متوجه نمیشه🙂

حالا گفت اموزشیمو برم بیام با خانوادم اشنات میکنم..حالا اونا از دور خبر دارنا..رسمی نشده ولی..دیگه نمیدونم اخرش مامانم میزاره این رابطه بمونه یا نه!

فقط خدا میتونه یه کاری برام بکنه..چون واقعا دیوونه شدم از این حرفا..و یه وقتا فکر خودکشی میاد سرم از دست حرفای مامانمو تحقیراش و تهمت هاش

ولی همسر من سر کرونا آموزشی یک ماه بود گوشی داشت هرشب حرف می‌زدیم دوبار هم اومد مرخصی .ولی بقیع اطرا ...

خدا کنه اینجوری باشه 🥲🥲🥲چون واقعا وگرنه شرایط سخته من هرشب حداقل روزی ۲ ساعت ۴ ساله دارم باهاش حرف میزنم حتی فکر نشنیدن صداش ازارم میده

ممنونم ....بازم شرایط خوبه😊

اره برا متاهل ها و تحصیل کرده ها خوبه .و جدا از اون اصلا سختی گذشته رو ندارن. جز اونایی که می‌افتن مرز و زیر چادر و خیلی براشون سخته .متاهل ها که کلا شهر خودشونن ،همسر من سر آموزشی یکی از پادگان های تهران بود خود تهرانیا و متاعل ها ی ماه آموزشی ازساعت ۲یا ۴دیگ میرفتن خونه تا صبح زود روز بعد ...

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
👍😕همینطوره  داداش منم سربازه ... اینکه شده ۲۴ ماه و کجای دل مون بذاریم؟😕

آخ آخ خدا صبر بده ، من چون زودتر رفته بودم این قانون شامل حالم نشد اما از آذر 1399 به بعد هرکی تو شهر خودش بیفته سه ماه بیشتر میره. اما ارزششو داره شهر خودت باشی و بیشتر باشه سربازیت.

شاید خواستن دلگرمی ای برای کسایی که شهر دیگه میفتن باشه 

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی
خوش ب حالا ک همچین مادری داره ک دلداریت میده.. مامانه من داره ...مت  س ر و ی س میکنه ک چرا باه ...

عزیز دلممم مامان من از روز اول اشناییمون  میدیدش حتی باهاش تلفنی صحبت میگرد راجب من .....مادرم من یه جراحی داشت ...اومد خونمون برای عیادت مادرم ....مامانم خیلی قبولش داره و همیشه بهم میگه پسر خوبیه ....البته شاید چون خودش تو کار مشاورست این سخت گیری هارو رو من نداره و به من میگه فقط و فقط با مردی باش که عاشقشی

خدا کنه اینجوری باشه 🥲🥲🥲چون واقعا وگرنه شرایط سخته من هرشب حداقل روزی ۲ ساعت ۴ ساله دارم باهاش حر ...

عادت میکنی ،من همسرم روز اعزام آموزشی اش ،شب قبلش تا صبح گریه کردم ،😂وقتی رفت تا برگشت خونه زار زدم ،😂بعد دیدم ۴روز بعد اومد مرخصی ،😂حتی شبای شیفتش تا صبح حرف می‌زدیم خداروشکر پادگانش خیلی خوب بود ‌.اموزشی خیلی زود تموم میشه نگران نباش